AKİT MENÜ

Gündem

Dubai Zek’in cehaleti

HSYK’nın açığa almasının ardından iyice kafayı yiyen 17-25 kirli Aralık komplosunun mimarlarından savcı Zekeriya Öz, cehalet kokan paylaşımları ile sosyal medyada alay konusu oldu.

2015-01-03 08:46:15

Seçilmiş hükümete yönelik yürütülen 17 ve 25 Aralık kirli operasyonlarını yürüten isimlerden birisi olan dönemin savcısı Zekeriya Öz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla kendini rezil etti.

“TAMAMEN UYDURMA”

Önceki gün Nurullah Genç’e ait dizeleri Mehmet Akif Ersoy imzasıyla yayınlayan Öz, 30 Aralık’ta da kime ait olduğu bilinmeyen sözleri Necip Fazıl Kısakürek’e aitmiş gibi paylaşmış ve bunun üzerine Necip Fazıl Kısakürek’in oğlu Mehmet Kısakürek, söz konusu dizelerin babasına ait olmadığını belirterek “Tamamen uydurma” demişti. Öz’ün cehaleti bununla da sınırlı kalmadı. Öz, 24 Aralık’ta yaptığı paylaşımda ise, Mehmet Akif’in dizelerini Mustafa Kemal’in sözü olarak paylaşarak komik duruma düşmüştü. Öz bu paylaşımlarıyla sosyal medyada en çok dalga geçilen isimlerden birisi oldu.

ÖZ’ÜN KENDİSİNİ REZİL ETTİĞİ O TWEETLER

31 Aralık 2014’te paylaştığı tweeti

“Baykuşa çifte yalı, bülbüle zindan düştü. Mazluma sürgün evi, zalime cihan düştü.

M. Akif Cezaevinde haksız tutulan herkese hayırlı yıllar” (Söz konusu dizeler Mehmet Akif’e değil, Nurullah Genç’e ait)
30 Aralık 2014’te paylaştığı tweeti

“Bir nar ağacı var bir de dar ağacı
Namerde nar düştü yiğide dar ağacı”

Necip Fazıl Kısakürek”. Söz konusu dizelerin babasına ait olmadığını söyleyen Necip Fazıl Kısakürek’in oğlu Mehmet Kısakürek “tamamen uydurma” dedi.

24 Aralık 2014’te paylaştığı tweeti

“Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır (batmayacaktır) diyen Atatürk ve silah arkadaşları milli mücadeleyi niçin vermişti” (Söz konusu dizeler Mustafa Kemal’e değil, Mehmet Akif’e ait)

SORULARI ÇALACAĞINIZA İKİ SATIR DERS ÇALIŞSAYDINIZ…

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla kendini rezil eden dönemin savcısı Zekeriya Öz, sosyal medyada en çok dalga geçilen isimlerden birisi oldu. Sosyal medya kullanıcılarının Öz’ü tiye alan o paylaşımları;
An4LizCi: Soruları çalacağınıza iki satır ders çalışsaydın Mehmet Akif’in şiirini Atatürk’ün sözü sanmazdın.
Timur Onur: Babanın lafı gibi sarf ediyorsun. Nurullah Genç bunu duysa seni döver. Hep o Sınav sonuçlarını çaldığın için oldu.
Hüseyin Önal: Edebiyattan gene çaktın be dönemin savcısı O mısralar Mehmet Akif’e değil, Nurullah Genç’e ait :)
Halis Cahit Kurutlu: O mısralar N. Genç’e ait herkes bilir. Safa mı yatıyon, deli numarası mı yapıyon! “Aklî dengem yerinde değildi” fln Yemezler :)

Yorumlara Git

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda Türkiye'ye yatırım mesajı yayımlandı