AKİT MENÜ

Ekonomi

Plas Rahle rahatlığıyla Kur’an öğrenin

Camilerde ve Kur’an kurslarındaki rahle ihtiyacını karşılamak için Türkiye’nin ilk plastik ve pratik rahlesini üreten Dalgıç Kalıp’ın Plas Rahle markasıyla ürettiği ürünler pratik kullanımının yanısıra iç içe geçtiği için yer kaplamayan özelliğiyle büyük ilgi görüyor.

2013-07-14 19:43:07
Camilerde ve Kur’an kurslarındaki rahle ihtiyacını karşılamak için Türkiye’nin ilk plastik ve pratik rahlesini üreten Dalgıç Kalıp’ın Plas Rahle markasıyla ürettiği ürünler pratik kullanımının yanısıra iç içe geçtiği için yer kaplamayan özelliğiyle büyük ilgi görüyor. Bu yıl 4 farklı model ve renk seçenekleriyle yaz kursu ve Ramazan hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Dalgıç Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dalgıç; “Ürünlerimizi 1. Sınıf plastik kullanarak üretiyoruz. İlk rahlemizin tamamen ticari kaygılarla, sağlık koşulları ve kullanıcı memnuniyeti hiçe sayılarak kalitesiz malzemeden imal edilen taklitleri çıkmış olsa da, yeni 3 model daha geliştirerek estetik, ekonomik ve en kaliteli rahleyi yine biz ürettik. Plas Rahlelerin bir kez alındığında, yıllarca kullanılabilmesini amaçlıyoruz. Kalitesine güvendiğimiz için ürünlerimizi 2 yıl garantili olarak satışa sunuyoruz” dedi.
Plas Rahle ile camilerde rahle ihtiyacına ve rahle kalabalığına son verdiklerini belirten Ali Dalgıç, “Yetişkinlere yönelik yüks büyük boy ve öğrenciler için de orta boy rahleler üretiyoruz. Bu yıl da yeni modelleri olan masaüstü rahle ve laptop sehpası ile kullanıcıların kitap ve defterleri içinde muhafaza edebileceği, yine iç içe geçmeli, yer kaplamayan sandıklı rahleyi de satışa sunduk. Yaz kurslarına katılan kız ve erkek öğrencilere özel olarak pembe ve mavi renk ürünlerimiz Yaz kurslarına ideal çözüm sunmaktadır. Bütün Kur’an-ı Kerimlerin ebatlarına uygun olan ürünlerimizin yanısıra ahşap renkleri ile geleneksel Osmanlı motiflerini de yansıtıyor” diye konuştu.
Yurtiçinden gelen yoğun taleplerin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu’dan yoğun sipariş aldıklarını belirten Dalgıç, 2 yıl garantili olarak imal ettikleri Plas Rahle’nin ekonomik, iç içe geçen, hafif, estetik, güvenli, sağlam, pratik olduğunu anlattı. Dalgıç,  ürünlerini incelemek veya sipariş vermek isteyenlerin www.plasrahle.com web adresine bakabileceğini kaydetti.
Yorumlara Git

Erdoğan BM’den dünyaya seslenecek! “İnsanlığın kaybedecek bir günü dahi kalmamıştır”

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti

Öldürülme nedeni açıklandı: ABD'nin teklifini reddetmiş!

Üniversite öğrenciler hem yürüdü hem sohbet etti