AKİT MENÜ

Gündem

Barış Atay'a ateş püskürdü!

Tv Net'te canlı yayın konuğu olan Sevda Türküsev, çarşaflı anneyle dalga geçen Barış Atay hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

2015-01-07 02:50:24

Gezi destekçisi Barış Atay'ın yeni yılın ilk annelerinden olan çarşaflı bir kadınla alay etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bunun üzerine canlı yayın konuğu olan Sevda Türküsev Atay'ı çok sert bir dille eleştirdi.

Türküsev'in açıklamaları şöyle:

"Doğum yapmış ya da yapmamış bir kadın kendini ne kadar göstermek istediğini sana mı soracak? Onun inanç şekli o, yaşama şekli o. Sen Yahudi kadınlarının nasıl tesettürlü olduğunu, aynı böyle çarşaf gibi giyindiğini bilmiyor musun?"

MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇİYORLAR

Orada özrü kabahatinden büyük. Milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Yok efendim Barış Atay çok iyi niyetli, yeni doğum yapmış bir kadının kenara itilmesine karşı çıkıyormuş. sanane kardeşim? O onların aile hayatı. Biz karısını bikiniyle mayoyla plajda elalemin gözlerinin önüne atan adamlara bir şey mi diyoruz? Barış Atay'ın yaptığı özür açıklaması tekrar bir kadını küçümsemedir. Sana mı kaldı elalemin karısı?

BİZ SİZİN SEVGİLİLERİNİZİN ÇETELESİNİ TUTAMIYORUZ

Biz size bir şey mi diyoruz? Milletin karısı rol icabı gidiyor onunla bununla öpüşüyor, kocası öpüşüyor sonra diyor ki 'Bu sanatsal. Benim karıma saygım var.' Biz buna bir şey mi diyoruz? Bir de ne biliyorsun o kadının istemeden kapandığını? O kadın isteyerek kapanıyor ki o adamla evlenmiş. 8 aylık hamile kadınlar magazinde göbeklerini açıp karnındaki günahsız sabiyle poz veriyor biz buna bir şey mi diyoruz? Bir işin bir mahremiyeti var. Bunlar mahremiyet zincirlerini kırmışlar. Biz napıyoruz? İnsan gibi eleştiriyoruz. Ama sen o kadını nasıl yok sayarsın? Sizin zihniyetinizde İslam diniyle alakalı en ufak bir sembol var ise o yoktur. Sizin derdiniz bu. Hristiyanlaşmış bir İslam dini modeli oluşturmaya çalışıyorlar. Bunun adına da modernizm diyorlar.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı