AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Ömür Gedik'ten rezil klip

Gafları ile bilinen Ömür Gedik bir ağıt olan 'Hey Onbeşli' türküsünü yorumladı. Gedik, klipte çıplak dansçıları oynatarak resmen skandala imza attı.

2015-01-07 14:20:59

Bugüne kadar kırdığı potlarla adını 'gaf kraliçesi'ne çıkaran Ömür Gedik, yine eleştirilerin odağındaydı.

Gedik, boyundan büyük işlere kalkışınca olanlar oldu! Ömür Gedik, 'Son Umut' filmiyle yeniden gündem olan 'Hey Onbeşli' türküsünü rock tarzıyla yorumladı.

Bu türkünün aslında bir ağıt olduğunun farkında bile olmayan Gedik, bir de üzerine 'Hey Onbeşli'ye yarı çıplak dansçıların oynadığı bir klip çekti. Klibin sadece 30 saniyelik görüntüsünün bile internet sitelerinde yayınlanması, vatandaşı kızdırmaya yetti. Özellikle türkünün yöresi Tokatlılar, Ömür Gedik'i sosyal medyadan topa tuttu. Gedik'e tepki gösteren isimlerden biri de 'Son Umut' filminde bu türküyü seslendiren Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'dı. 

BAŞKAN'DAN DA ELEŞTİRİ! 

Yılmaz, twitter hesabından şöyle yazdı: "Ömür Gedik'in Hey Onbeşli türküsüne yaptığı klibi tekrar izlemesini tavsiye ederim. Konuyu hiç anlamamış olması mümkün değil çünkü. Techno-rock'a uyarlamak için 'Hey Onbeşli'yi seçmek harika bir buluş değil, 'vay süpermiş' denilecek bir buluş hiç değil." Gedik'e bir tepki de Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'ndan geldi. Ömür Gedik de bunun üzerine 'yarı çıplak dansçıların' oynadığı klibi çöpe atıp yenisini çekti.

 

Yorumlara Git

Dünyayla dalga geçiyorlar! İsrail’den akıl almaz Lübnan savunması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Rusya’ya gidecek! İşte görüşeceği konular

Pakistan'da bombalı saldırı: Rus Büyükelçi’nin de bulunduğu heyeti taşıyan konvoya mayınlı saldırı!

Yiğit Bulut'un paylaşımı gündem oldu! Dikkat çeken 'Ali Koç' iddiası

İklim değişikliği nedeniyle İtalyanları kahve korkusu sardı