AKİT MENÜ

Gündem

Bülent Yıldırım: Camilere saldırılar bilinçli bir oyun

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, "Bunlar bugün camiye saldırıyorlar, yarın sokaktaki insanlara da evlere de saldırabilirler. Bu, bilinçli bir oyun" ifadelerini kullandı.

2015-01-09 21:22:42

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Müslümanlığa karşı hoşgörünün gittikçe arttığını belirterek, "Bundan rahatsız çevreler, İslam dünyasının aslında göründüğü gibi olmadığını, terörle, şiddetle ilintili olduğunu anlatabilmek için Avrupa'da ve dünyanın çeşitli yerlerinde İslam'a ait olmayan görüntüleri kullanıyorlar" diye konuştu.

Bülent Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ortadoğu'daki karmaşayı körükleyen ve bundan faydalanmak isteyenlerin olduğunu söyledi. İnsanların kafalarını kesme ve tecavüz gibi kötü olayların birçoğunun arkasında istihbarat örgütlerinin bulunduğunu söyleyen Yıldırım, sokaktaki insanların bunun farkında olmadığını belirtti.

İHH Başkanı sözlerine şöyle devam etti: "İslam dünyasının çok ciddi şekilde bir araya gelmesi, kafa yorması gerekiyor. İslam ülkelerinin ‘artık biz varız ve bütün olarak İslam dünyasının fertlerine yapılan saldırılara karşı tavır koyacağız’ demesi lazım, yoksa bu ırkçı saldırılar camilerimize ve benzeri yerlere yönelik artacaktır.”

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı