AKİT MENÜ

Gündem

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Paralel yapı Ermeni meselesinde bile Türkiye’nin aleyhine çalışıyor. ” dedi.

Siyonist İsrail’in desteğiyle dünyanın en zenginleri listesinde üst sıralarda yer alan, Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde medya kuruluşu olan Murdoch’un önceki gün sosyal medya platformu Twitter’dan paylaştığı ileti de, Paris’teki saldırıdan dolayı Müslümanları suçlaması büyük tepki çekti. İsrail’in soykırımlarını savunan Murdoch, Gezi olaylarında da hükümete yönelik kara propaganda yapmıştı.

2015-01-13 15:29:10

SERKAN SANCAR / ANKARA - Siyonist İsrail’in desteğiyle dünyanın zenginler listesinde üst sıralarda yer alan, Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde medya kuruluşu olan Murdoch’un önceki gün sosyal medya platformu  Twitter’dan paylaştığı ileti büyük tepki çekti. Twitter’da paylaştığı iletisinde bütün Müslümanları suçlayan Murdoch’un, daha önce de bu yöndeki açıklamaları tepki çekmişti.

YAHUDİ KOMİTESİNDEN ‘İNSAN İLİŞKİLERİ ÖDÜLÜ’ ALDI

Gazze katliamı sırasında sahip olduğu gazete ve televizyonlarının İsrail’i haklı gösteren yayınlarıyla dikkati çeken Murdoch, 2009 yılında Amerikan Yahudi Komitesi tarafından ‘İnsan İlişkileri Ödülü’ne layık görülmüş burada yaptığı konuşmasında soykırımcı İsrail’i savunmuştu. Murdoch, “Hizbullah ve HAMAS’ı destekleyen İran şimdi nükleer silah sahibi olma peşinde. Hindistan’da İslamcı teröristler Mumbai Yahudi merkezine saldırdı. Benzer saldırılar başka yerlerde yapılıyor. En önemlisi de, İsrail devletinin güvenliğine ve egemenliğine karşı  saldırıların artmasıdır. İsrail’den de nefret ediyorlar. Bunlar özgürlük, tolerans ve demokrasiye karşılar, HAMAS, aylardan beri İsrailli sivillerin üzerine roketler atıyor. Tüm terörist saldırılar gibi, burada da amaç özgür toplumlar arasına korku salmaktır. İsrail buna katlanamaz. Hiçbir egemen ülke, vatandaşları saldırıya uğrarken, yerinde oturamaz. İsrail isterse, Gazze’yi dümdüz eder ama İsrail demokratik bir ülke ve sorumlu davranıyor. Sonunda İsrail halkı bizim savaştığımız düşmanla savaşıyor. Bu düşman soğukkanlı katiller, bunlar barışı, özgürlüğü reddediyor, bunlar bombalarla, intihar bombaları tarafından yönetiliyor” ifadelerini kullanmıştı.

“FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR SAVAŞ SUÇLUSU İLAN EDİLSİN”

Geçmişte yaptığı açıklamalarda Gazze’de kumsalda oynarken terörist İsrail’in füzelerine hedef olan çocukları savaş suçlusu ilan eden Murdoch’un, İsrail sevdası medya kuruluşlarının yayın politikasına da yansıyor. Terörist İsrail’in Gazze’deki insanlık dışı eylemlerini haklı gösteren yayınlarla dünya kamuoyunda algı operasyonunu üstlenmiş olan Murdoch’un sahibi olduğu tv ve gazeteler, İsrail’in NATO’ya üye olması yönünde de haberlere yer veriyor.  

GEZİ EYLEMLERİNDE DE FİTNENİN BAŞI MURDOCH

Gezi Eylemleri sürecinde algı operasyonlarını yürüten, uluslararası medyada Türkiye’yi antidemokratik gösteren yayınlara imza atan Murdoch ailesinin medya kuruluşu olan FOX TV, bu süreçte hükümete yönelik kara propaganda haberlerine imza atmıştı. Gezi eylemleri sürecinde Başbakan Erdoğan’ı diktatörlükle suçlayan yorumculara ekranda yer veren FOX TV’nin bu süreçte şiddeti tırmandıran yayınları duyarlı kesimler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

BAKAN ELVAN’DAN MURDOCH’A “HASTALIKLI RUH”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, Murdoch’un Fransa’daki terör saldırıyla ilgili açıklamaları konusunda, “Bu twiti atan kişinin hastalıklı bir ruh hali olmalı diye düşünüyorum. Fransa’daki saldırıları gerçekleştiren zihniyet ne kadar tehlikeli ise bu zihniyet de o kadar tehlikelidir” dedi

SAYISIZ  MEDYA KURULUŞU VAR

Dünyanın en büyük medya şirketinden birisi olan News Corporation’ın sahibi olan Rupert Murdoch, 2008 yılında şirketin yönetimini oğluna devretti. Film yapım ve yayıncılığı, televizyon, kablolu televizyon programcılığı, uydu televizyon yayıncılığı, dergi ve ek yayıncılığı, gazete yayıncılığı ve kitap yayıncılığı alanlarında faaliyet gösteren Murdoch ailesinin Türkiye’deki yayın kuruluşu FOX TV olarak biliniyor.

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı