AKİT MENÜ

Sağlık

Unlayarak kızartma yönteminden vazgeçin! Çünkü...

Balığı unlayarak kızartmanın ne kadar sakıncalı olduğunu biliyor muydunuz?

Unlayarak kızartmak vazgeçemediğimiz yöntemlerden. Fakat uzmanlar bu konuda uyarılarda bulunuyor. Araştırmalara göre unlayarak kızartmak karbonhidrat ve şekerin yüksek sıcaklığın etkisinde kalarak kanserojen maddeleri açığa çıkarmasına neden oluyor.

Bu yüzden unlayarak kızartmak yerine fırınlamayı tercih etmelisiniz.

Yorumlara Git

İstanbul'da İETT kabusu

AB’ye uyarı: NATO’dan ayrı yol, Avrupa’ya zarar verir

Yalan makinesi Sözcü ve Cumhuriyet fena yakalandı! Bir yanda 455 bin konut, bir yanda ihanette pişti

İstanbul Esenyurt'ta otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var

Sen misin yolsuzluk zanlılarını savunan! Vatandaşlardan CHP’nin Emir’ine çok fena kapak!