AKİT MENÜ

Gündem

'Biri de kalkıp Mustafa Kemal'i çizse'

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı programda Charlie Hebdo’ya yönelik düzenlenen kanlı saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

2015-01-14 09:05:38

Beyaz Tv ekranlarında Erkan Tan'ın sunduğu "Son Söz" programında konuşan Şamil Tayyar, gündeme dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Tayyar, Peygamber Efendimize atfedilen karikatürü bir hakaret olarak nitelerken "O karikatürleri bu ülkede Atatürk için çizin, bu memlekette en az 500 kişiyi katlederler." dedi.

Şamil Tayyar sözlerine şöyle devam etti:

"Dergi saldırıdan sonra Fransızca ilk sayısını çıkarıyor. Bir de Türkçe çıkarıyor, İngilizce falan değil? Niye Türkçe? Bütün bunların hepsi birer tezgah. Paris'teki katliam üzerinden Türkiye'ye operasyon yapacaklar.

O karikatürleri bu ülkede Mustafa Kemal için çizin, bu memlekette en az 500 kişiyi katlederler. Yapamazsınız. Mustafa Kemal'den vazgeçtim, Kemal Kılıçdaroğlu için çizin o karikatürleri bakalım Türkiye ne hale geliyor? Elbette katliamın karşısında olacağız ama hiç kimse de, yangına körükle gitmeyecek. Bunu yapmaya hakkınız yok! Birisi de örnek olsun diye aynı şeyleri kalksın Mustafa Kemal için çizse... Merak ediyorum hakikaten neler olur? Uğur Dündar'ları, Emin Çölaşan'ları, Sözcü'leri, CHP'si ne yapacak merak ediyorum. Türkiye'nin 81 ilinde eylemler olur."

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı