AKİT MENÜ

Gündem

Laiklik Charlie Hebdo'ya dert oldu!

Peygamberimize hakaret eden Charlie Hebdo dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Gerard Biard, 16 dilde 3 milyon basılan Charlie Hebdo'nun son sayısına ilişkin yaptığı açıklamada "en önemlisi Türkiye baskısı, orada laiklik saldırı altında" dedi.

2015-01-14 12:26:36

Cumhuriyet gazetesinin provokasyon olarak Charlie Hebdo'yu basma kararı almasının ardından konuşan Gerard Biard, "Türkiye zor bir dönemde ve oradaki laiklik saldırı altında" dedi. Gerard Biard anayasal laikliğin "saldırı altında" olması sebebiyle Türkiye'de basılacak sayısının beş yabancı baskı içerisinden en önemlisi olduğunu söyledi.

MELİH GÖKÇEK HAKLI ÇIKTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhuriyet gazetesinin Peygamberimize hakaret eden karikatürleri basmasıyla ilgili dün akşam Twitter hesabından uyarıda bulunmuştu. Gökçek, "Cumhuriyet gazetesinin gayesinin kendilerine bir saldırı yapılmasını sağlamak ve dünya kamu oyuna müslümanları saldırgan göstermek. Bu yurt dışından beynelmilel güçlerle iş birliği yapılarak hazırlanan bir tezgah." demişti.

Türkiye'den olmazsa büyük bir ihtimalle yurt dışından satın alınmış ajanlara aynı şeyi yaptıracaklarını ifade eden Gökçek "Provokasyona gelmeyin" çağrısında bulunmuştu.

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!