AKİT MENÜ

Gündem

İşte laikçilerin sakladığı gerçek: Türkan Saylan denince...

Laikçi kesim, cilalayarak parlattıkları Türkan Saylan'ın özgürlük, Türk ve İslam düşmanlığına perde çekmeye çalışıyor. Laikçiler Türkan Saylan'ı eşitlikçi, aydın, çağdaş şeklinde överken, milletin aklına ise yasakçılığı ve Türk-İslam düşmanlığı geliyor...

2018-05-18 22:09:58

This browser does not support the video element.

Ölümünün 9. yıldönümünde laikçiler tarafından bir kez daha cilalanarak parlatılan Türkan Saylan, yandaşları tarafından asılsız övgülerle anıldı.

Sosyal medyada Mine Kırıkkanat, Levent Üzümcü, Metin Uca gibi laikçi isimlerin "#TürkanSaylanDenince" etiketiyle sahiplendiği Türkan Saylan, "eşitlikçi, aydın, çağdaş" gibi sıfatlarla yüceltilmeye çalışıldı. Fakat Türkan Saylan denince milletin aklına tam tersi sıfatlar geliyor.

MİLLET İSE YASAKÇI, TÜRK VE İSLAM DÜŞMANI OLARAK HATIRLIYOR

Laikçi kesim Türkan Saylan'ı allayıp pullarken, yasakçılığını, Türk ve İslam düşmanlığını, darbeci zihniyetini, "biz asılız" diyerek milleti hor gördüğü zihniyetini saklamaya çalışıyor. 

BAŞÖRTÜSÜ YASAKÇISIYDI, BAŞÖRTÜ TAKMAK ZORUNDA KALDI

Peki kimdir bu Türkan Saylan? Annesi İngiliz ve Katolik Hristiyan olan, kendisi MİT raporlarına göre bir 'misyoner'... Ömrünü İslam düşmanlığına harcayan, başörtüsü yasakçısı olan Türkan Saylan, ömrünün son dönemlerinde başörtüsü takmaya mecbur kaldı.

"ÇOCUKLARIMIZIN NAMAZ KILMASINI DEĞİL BALE YAPMASINI İSTİYORUZ"

"Çocuklarımızın namaz değil bale yapmasını istiyoruz" diyerek İslam'a olan karşıtlığını gözler önüne seren Saylan, "Biz Türkler tarih boyunca hep akınlar yapmışız, yakmışız yıkmışız" diyerek Türk milletini barbarlıkla da suçladı.

MİLLETİ HOR GÖRDÜ, "BİZ ASILIZ, BİZİM DEDİĞİMİZ OLUR" DEDİ

Ömrünün son demlerinde Cumhuriyet mitingleriyle AK Parti Hükümeti'nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmasını engellemek için darbe çağrıları yapan Türkan Saylan "Biz asılız, bu ülkede biz ne dersek o olur" diyerek milletin seçtiklerini hor görmüştü.

Yorumlara Git

AK Parti son dakika olarak duyurdu! 3 isim görevden affını istedi

Fahrettin Altun’dan ‘soykırım’ çağrısı: Bir an önce harekete geçmeliyiz!

Türkiye resmen ayağa kalktı! Rekor kırıldı

Max Kownatzki Almanya'da duyurdu: Türkiye rakipsiz

Narin'in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuk daha ölmüş