AKİT MENÜ

Sağlık

Kakao kanserden koruyor!

Tropik bölgelerde yetişen ve çikolata yapımında kullanılan kakao kanserden koruyor mu? Cevabı haberimizde...

Çikolata yapımında ve tatlılarda kullanılan ana vatanı tropik bölgeler olan kakao kolon kanseri riskini azaltıyor.

Araştırmalara göre her gün kakao tüketen farelerin tüketmeyenlere göre daha az bağırsak kanseri belirtisi gösterdiği gözlendi.

Yorumlara Git

Valilik duyurdu: Şehirler arası yollar kar nedeniyle tır trafiğine kapatıldı

İstanbul'da İETT kabusu

AB’ye uyarı: NATO’dan ayrı yol, Avrupa’ya zarar verir

Yalan makinesi Sözcü ve Cumhuriyet fena yakalandı! Bir yanda 455 bin konut, bir yanda ihanette pişti

İstanbul Esenyurt'ta otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var