AKİT MENÜ

Ekonomi

Vatan Bilgisayar’dan görkemli 30. yıl kutlaması

Vatan Bilgisayar’ın, her yıl bayramın birinci günü Türkiye’nin dört bir tarafından gelen çalışanları ile İstanbul’da gerçekleştirdiği Geleneksel Bayram Buluşması, bu yıl 30. yıl şerefine düzenlenen özel bir geceye dönüştü.

2013-08-09 20:24:51
EKONOMİ SERVİSİ - Türkiye genelindeki 35 ilde bulunan 77 mağazanın çalışanları, müşterileri ve Vatan dostları Sortie’de bir araya geldiler. 3 bin 500 kişinin katıldığı gecede 30. Yıl Ödülleri de sahiplerini buldu.
1983 yılında Ankara Elmadağ´da bir oto yedek parçası mağazasında tohumları atılan Vatan Bilgisayar’ın, yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip ederek ulaştığı bugünkü konumunun heyecanını ve gururunu taşıyan Vatan Ailesi, adeta iki bayramı bir arada yaşadı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Vatan Bilgisayar’ın bugün Türkiye’de elde ettiği başarıda hepinizin emeği var. Bu firmanın kuruluşundan itibaren her aşamasına katkı sağlayan bütün dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Vatan mevzubahis ise geri kalan teferruattır” dedi.

Yorumlara Git

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti

Öldürülme nedeni açıklandı: ABD'nin teklifini reddetmiş!

Üniversite öğrenciler hem yürüdü hem sohbet etti

Altından rekor üstüne rekor!