AKİT MENÜ

Gündem

Has ülkücülerden MHP'li provokatörlere gözdağı, Akit'e destek!

Sosyal medyadaki bir sayfada Mustafa Kemal'e laf edildiği bahanesiyle dün gece gazetemiz binasını basan ve terör estiren bir grup azgın MHP'liye anladıkları dilden cevap 23 Şubat Gençlik Hareketi'nden geldi. Akit'e sahip çıkan has milliyetçiler, 'davaya ihanet eden' ve adlarına ülkücü diyen 'sözde demokrat özde faşist' zihniyete sert tepki gösterdiler.

2015-01-15 21:03:57

23 Şubat Gençlik Hareketi'nden yapılan açıklama şu şekilde: 

ÜLKÜCÜ HAREKETİN YENİ AKİT GAZETESİNE YAPTIĞI SALDIRIYI KINIYORUZ 


Bismillahirrahmanirrahim.

Alemlere Rahmet Peygamber Efendimiz S.a.v'e hakaret içeren karikatürleri çizen Charlie Hebgo dergisi karikatüristlerinin öldürülmesiyle başlayan süreçte, İçimizdeki İslamiyet düşmanlarından biri olan Cumhuriyet Gazetesinin Karikatürleri Türkçeye çevirip yayınlaması Müslüman Türkiye halkında büyük bir infial oluşturmuştur.

Hareketimizin Hukuk grubu Cumhuriyet Gazetesine karşı Bugün Çağlayan Adliyesine suç duyurusunda bulunmuştur. Bunun akabinde Hareketimiz üyeleri Cumhuriyet Gazetesi önüne gidip protesto gösterisinde bulunmuş, Bu sırada hareketimize üye Kaan Ulaş Çelik kardeşimiz gözaltına alınmıs daha sonra serbest bırakılmıştır. Müslüman Anadolunun gençleri hak müdafası için Cumhuriyet gazetesi önünde iken 1977-1980 yılları arasında Komünizme karşı köy, Bucak, Mahalle, sokak sokak mücadele veren ve bu mücadele sonucu 5.000 kişiyi toprağa veren Ülkücü hareket islami kimliği olan Yeni Akit Gazetesine karşı taşlı saldırı yapmaktaydı. 

Ülkücü Hareket gerekçe olarak Yeni Akit Gazetesi Facebook hayran sayfasının yayınladığı Kemal Atatürk Karikatürlerini gösterdi. Müslüman bir ülkede Yüce dinimizin peygamberi Hz Muhammed S.a.v'e karşı yapılan hakaretler ifade özgürlüğü kapsamında yer alıyorken halen Darbe Anayasasının ürünü olan "TCK 5816 nolu Atatürk'ü Koruma Kanunu" kapsamında yer alan ilgili kanun gereği bir beşer eleştirilemez olup, ifade özgürlüğü kapsamına da alınmamaktadır. 

1970-1973 arası Anadolunun Kur'an-ı Kerim okunan evlerinden doğan bu hareket, ne oldu da bu duruma geldi ? Belirtmemiz muhimdir; 

12 Eylül askeri darbesi sonrası başa gelen Cunta yönetimi sadece 5.000 ülkücünün canına kıymadı, ayrıca Ülkücü hareketin içindeki mukaddesatçı ve İslami duyarlılığı kırmak için Kemalizm-Milliyetçilik-İslam sentezi oluşturmaya başladı. 

1980 Cuntası tarafından şekillendirilmeye çalışan ülkücü hareketin bugünü artık tarihe bakışı, metodu, islami ilmi, usulü yok olmuştur. Bunun doğal sonucu olarak ta Yeni Türkiye üzerine oynanan operasyonel oyunların içinde yer almaktadırlar. 

Ülkücü Hareketin Yeni Akit gazetesine yaptığı eylemi kınıyor, kendilerinin bir an önce 5.000 şehidi neden ve hangi dava uğruna verdiklerini gözden geçirmelerini öneriyoruz. Aksi takdirde Hareketin içinden bir daha ülkücü hareketin tebasını kurtaracak Merhum Cennet Mekan Muhsin Yazıcıoğlu'nun çıkmayıp, tekrar toparlanmamak üzere tarihin çöplüğüne gitmesi yadırganmayacaktır. Çünkü Hak geldi Batıl zail oldu. 

Müslüman Türkiye Halkına Çağrımızdır; Gücümüz cahiliye engellerini aşacak olan Kur'an ve ümmet bilinci içerisinde vahyin günümüze verdiği ışığı diri tutma gücüdür. Bu gücü oluşturmak müslümanların en acil sorumluluğudur. 

MÜSLÜMANLAR BİRLEŞİN

MÜSLÜMANLAR DİK DURUN 

Kamuoyuna duyurulur...

23 ŞUBAT GENÇLİK HAREKETİ

Yorumlara Git

Tarihi gerçeği çarpıttılar! Türklerin sembol ismini Rum yaptılar

Diyarbakır’ın değerlerine saygısızlık! DEM’den skandal şehit Gaffar Okkan kararı

İstifa etmişti! New York'ta Erdoğan'ı bakın kim karşıladı!

Bursa'da eğitim uçağı düştü!

Yunanlar duyurdu: ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi!