AKİT MENÜ

Gündem

'Bu lafı yiyeceğime yerin dibine batayım!'

Melih Gökçek, Today's Zaman yazarlarından İhsan Yılmaz'a Twitter'dan yazılan "Allah sizi ahirette de Cumhuriyet'ten ayırmasın." sözünü yemektense ölmeyi tercih edeceğini söyledi.

2015-01-16 19:59:56

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dün akşam Beyaz tv'de katıldığı canlı yayında paralel yapıyı hedef aldı.

Cumhuriyet gazetesinin Charlie Hebdo karikatürlerini yayınlamasına değinen Gökçek, 'Tirajı 20 bine düşen ve artık yok olan' şeklinde tabir ettiği Cumhuriyet'in solculardan destek görmek maksadıyla milleti kışkırttığını söyledi. Gazetenin, "Bu gericiler, yobazlar bize hücum ediyor, Cumhuriyet'e sahip çıkalım." dedirtme gayesinde olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Cumhuriyet'in milleti tahrik ettiğini ifade etti.

DUMANLI PAPA KADAR OLAMADI

Gökçek, paralel yapının medya organı Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı için, dini hassasiyetlere saygısızlık yapılamayacağını söyleyen Papa'yı hatırlatarak, "Papa kadar olamadı. Gerçek hizmet ehli kardeşlerime sesleniyorum. Bunları görüp de hala bunların peşinden gidilir mi?" dedi.

BU LAFI YİYECEĞİME YERİN DİBİNE BATAYIM!

Paralel örgütün yayın organı Today's Zaman yazarı İhsan Yılmaz'ın Cumhuriyet'e ve yazarlarına "Geçmiş olsun, sizinleyim" mesajı attığını hatırlatan Gökçek, Yılmaz'a Twitter üzerinden yazılan bazı yorumları okuyarak sözlerine devam etti: "Zaten Peygamberin tarafında olanlarla olmanızı beklemiyoruz. Fırsatını bulsan Aziz Nesin'le birlikte olursun.' yorumları yapmışlar. Bir şey daha Allah bu lafı yedirtmesin. Bu lafı yiyeceğime yerin dibine batayım. 'Allah Cumhuriyet'le ahirette de yollarınızı ayırmasın inşallah' demişler. En ağırı bu. Bu lafı yemektense ölmek daha iyi bir Müslüman için. Ne anlama geldiğini Müslüman bilir."

Yorumlara Git

Ortadoğu’da Büyük felaket! Birleşmiş Milletler acil toplandı

Milyoner’de ilginç anlar… Yarışmacının cevabı sunucuya kahkaha attırdı

HÜDAPAR’a aslan, DEM'e kedi

Malum zihniyetin engellendiği yerli sanayi son 20 yılda ayağa kalktı! CHP takoz engellendi savunma sanayii şahlandı

Kassam'dan işgal rejimine darbe