AKİT MENÜ

Medya

Karamollaoğlu'na 'Ali Kalkancı' ve 'Adnan Oktar' çağrısı: Bu iddiaları açıklamanız gerekmektedir

Gündemde dolaşan Temel Karamollaoğlu'nun çocuklarının Ali Kalkancı ve Adnan Oktar ile bağlantıları olduğu iddiasına yönelik Temel Karamollaoğlu'na Yazı İşleri Müdürümüz Ali İhsan Karahasanoğlu'ndan açıklama çağrısı geldi.

2018-05-29 01:02:37

This browser does not support the video element.

YENİAKİT.COM.TR - Manşetlerin Dili programında analizlerde bulunan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Temel Karamollaoğlu ve çocuklarına çağrıda bulundu. Karahasanoğlu, 28 Şubat'ın önemli figürlerinden olan Ali Kalkancı ile Karamollaoğlu'nun çocuklarının arasında nasıl bir ilişki olduğunu sorarak "Temel bey ve çocuklarının bu iddialara cevap vermesi gerekmektedir." dedi.

Karahasanoğlu şu ifadelerde bulundu: 

ÇOCUKLARININ ALİ KALKANCI VE ADNAN OKTAR İLE NE GİBİ BİR BAĞLANTISI VAR?

O şekilde iddia ediliyor. Kendisi henüz bugüne kadar bir açıklama yapmadı. Çocuklardan da bir açıklama gelmedi. Tabii, açıklama gelmeyince de üzerine gidiliyor bu iddianın. Ki, çocukların da bildiğim kadarıyla somut gerçeklik olarak müritlik şeklinde olmasa bile bir yakınlıklar ve irtibatları var. Birinin Ali Kalkancı ile, bir diğerinin de Adnan Oktar isimli kişiyle bir irtibatı olduğu belli. Fakat bu ilişki devam etmekte midir, hangi boyuttadır? O konuda her hangi bir netlik yok.

KARAMOLLAOĞLU'NUN ÇOCUKLARI AÇIK YÜREKLİLİKLE KAMUOYUNA AÇIKLAMALI

Bu konuda Temel Bey ve çocuklarının bir açıklama yapması gerekir. Çünkü 28 Şubat döneminde, Ali Kalkancı önemli bir figürdü. Erbakan Hoca'nın başbakanlığındaki hükümetin devrilmesi için atılan adımların içerisinde Fadime Şahin - Ali Kalkancı olayı önemli bir atlama taşıydı. Dolayısıyla Ali Kalkancı'yla böyle bir diyaloğu varsa Temel Bey'in oğlunun açık bir yüreklilikle söylemeli. Hatta ek bilgiler vermesi lazım. Madem ki, babasının mensup olduğu iktidardaki partinin devrilmesine yol açacak sürecin en önemli figürüdür. Dolayısıyla Ali Kalkancı ile ilgili bilgilerini de kamuoyuna açıklamalıdır.

KARANLIK BİR İSİMLE NE GİBİ BİR İLİŞKİSİ VAR?

Bizim bildiğimiz Ali Kalkancı, şeyh diye çıktı, daha sonra tecavüzcü olduğu ortaya çıktı. Daha sonraki yıllarda uyuşturucu imal eden bir fabrikanın sahibi çıktı. Dolayısıyla da böyle bir karanlık isim. Bu karanlık isimle Temel Bey'in oğlunun hangi dönemde ne ilişkisi olmuştur? Bunu açık yüreklilikle açıklaması gereklidir. İlişkisinin olması suçlu olduğu anlamına gelmez. 

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası