AKİT MENÜ

Gündem

'Film 2023'te vizyona girecek!'

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda Osmanlı İmparatorluğu'nun 90 yıllık reklam arasının sona erdiğini söylemiş, bazı çevrelerin hedefi haline gelmişti. CHP'li vekilin 'Harem'i özlemiş herhalde.' şeklindeki hakareti üzerine Babuşçu'dan çok sert açıklama geldi.

2015-01-17 20:44:24

YENİAKİT.COM.TR AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Osmanlı Devleti'nin 90 yıllık reklam arasının sona erdiğini belirtmişti. Sol medyanın hedefi haline gelen Babuşçu'ya, CHP Milletvekili Melda Onur'dan ağır bir hakaret gelmişti. "Ben bu hanımı bugüne kadar hiç görmedim. Bunlar, sosyal medya deyimiyle trollük ediyorlar. Onun için de trolün ağına hiç takılmadan ‘haremi özlemiş herhalde’ deyip geçiyoruz kendisini" diyen Melda Onur ve malum medyaya Babuşçu'dan çok sert bir açıklama geldi.

Babuşçu dün akşam Twitter hesabı üzerinden "Bütün Türkiye düşünce özgürlüğüne saygınızın gerçek yüzünü gördü. Bütün Türkiye attığınız binlerce harem twitleri ile tarih bilginizin sadece haremden ibaret olduğunu gördü." dedi.

Tülay Babuşçu sözlerine şöyle devam etti:

"2000 yıllık Türk milletinin darbelerle, muhtıralarla, istikrarsızlıkla ezilmeye çalışılmasının dönemi bitmiştir. Biz bunu şimdi değil seçimde söyledik. Dünya artık 5'ten büyük dedik. Arkadaşlar reklam arası bitti, film başladı ve 2023'te isteseniz de istemeseniz de vizyona girecek."

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Ortadoğu’da Büyük felaket! Birleşmiş Milletler acil toplandı

Milyoner’de ilginç anlar… Yarışmacının cevabı sunucuya kahkaha attırdı

HÜDAPAR’a aslan, DEM'e kedi

Malum zihniyetin engellendiği yerli sanayi son 20 yılda ayağa kalktı! CHP takoz engellendi savunma sanayii şahlandı

Kassam'dan işgal rejimine darbe