AKİT MENÜ

Gündem

TİB ve TÜBİTAK'taki o isimler teslim oldu

Hakkında gözaltı kararı bulunanlardan TÜBİTAK eski Başkan Yardımcısı Palaz bugün öğle saatlerinde Emniyet'e giderek teslim oldu. Daha sonra da TİB Başkan Vekili Osman Nihat Şen polise gelerek teslim oldu

2015-01-21 17:07:05

Haklarında gözaltı kararı olan TÜBİTAK BİLGEM eski Başkanı Hasan Palaz ile TİB Başkan Vekili Osman Nihat Şen, Gölbaşı Adliyesi'ne gelerek teslim oldu

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının, "casusluk", "devletin birliğini bozmak" ve "kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlenmesi" iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan TÜBİTAK BİLGEM eski Başkanı Hasan Palaz avukatıyla birlikte Gölbaşı Adliyesi'ne gelerek teslim oldu.

Palaz'ın ardından adliyeye teslim olan TİB Başkan Vekili Osman Nihat Şen ifade veriyor. Şen ile birlikte adliyede 26 kişi bulunuyor.

Palaz, teslim olmadan Emniyet binası önünde yaptığı açıklamada Başbakanlık'ta bulunan 'Böcek'le ilgili istenen raporu vermediği için öç alındığını savundu. Palaz, "Kullanılan sertifikalar, prototipler ve algoritmalar NATO tarafından onaylı, tüm dünyanın güvenliğini test ettiği ve güvendiği ürünlerdir." dedi.

Yorumlara Git

İşgal başladı: Hava taarruz birlikleri sınırı geçti!

Tarih belli oldu! Para kuleleri davasında sıcak gelişme

Çirkin iftiraya cevap gecikmedi! Daha ne kadar yerin dibine batacaksın Fatih Altaylı

S-400'e filan gerek kalmayacak! Türkiye füzenin kralını yaptı: Toplam 34 ülkeyi menziline alacak

Günlerdir merak ediliyordu: Narin soruşturmasında ısırık raporu sonuçlandı!