AKİT MENÜ

Medya

'30 yıllık karım çemkirdi' diyen Emin Çapa, Kemalistlere 'hezimet'in sebeplerini anlattı

Halk TV'nin ekonomisti Emin Çapa, 24 Haziran gecesi seçimlerin ilk turda yüzde 52’nin biraz üzerinde Erdoğan’ın zaferiyle biteceğini söylediği için, gece boyunca eşinin çemkirmelerine maruz kaldığını söyledi.

2018-06-28 16:14:25

This browser does not support the video element.

CNN Türk'ten kovulduktan sonra Halk TV'ye düşen Emin Çapa, eşinin CHP'nin adeta hezimet yaşadığı 24 Haziran gecesi kendisine çemkirdiğini söyledi. Çapa, 24 Haziran gecesi Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacağını söylediği için eşinin çemkirmelerine maruz kaldığını söyledi. 15 Temmuz sonrası şer güçlerinin saldırılarıyla doların artması sonucu 15 Temmuz'da meydanlara inen vatandaşlara kin kusan Emin Çapa, bu kez objektif gazeteci pozlarına girerek CHP ve Kemalist tayfaya hezimetin sebeplerini anlatmaya koyuldu. 

'HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM'

Seçim yayını yapmak, yayıncı için gelen verileri seyirci için anlamlandırmaktır.” diyen Emin Çapa, “O yüzden, dün ben bir haya kırıklığı yaşadım.” İfadesini kullandı.  

Çapa şöyle konuştu:

Bugünkü yayın açısından size önce bir şey söylemem lazım. Birçoğunuz benden nefret edecek bunları söylediğim için ama bunları birinin söylemesi lazım. 34 yıllık arkadaşım, 31 yıllık sevgilim, 30 yıllık karım, 28 yaşında oğlumun annesi, dün gece bütün gece bana çemkirdi. Bütün gece çemkirmelerini dinledim.  Niye, saat sekizde benim hesabım ‘yüzde 65, 70 olasılıkla yüzde 52 civarında bir yerde bitecek ilk turda’yı bana gösterdiği için. Saat 9 civarında ben artık yüzde 90’ın üzerinde doğrulukla yüzde 52 civarında hafifçe yüzde 52’nin üzerinde bir yerde biteceği gördüm ve bunu dostlarımla Whatsapp üzerinden paylaştım.”

İZLEYİCİYE 'TAHAMMÜL' AYARI!

Emin Çapa, Halk TV'deki KJ'ye ise ''Gerçeklere tahammülünüz yoksa bu yayını izlemeyin'' yazdırdı. Oysa aynı tahammülsüzlüğü Emin Çapa da tıpkı Halk TV gibi defalarca kez göstermişti.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…