AKİT MENÜ

Aktüel

Canan Karatay: Bulaşık makinem dahi yok

Sağlıklı beslenmeyle ilgili açıklamaları ile gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez de özel yaşamıyla ilgili bilgiler vererek şaşırttı. Karatay, "Evimde bulaşık makinesi dahi yok" dedi.

2018-07-08 02:03:53

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen, Kardiyoloji ve İç hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Anadolu insanını çok sevdiğini kendisininde bir halk çocuğu olduğunu belirterek, "Kendi çıkarım için bir şey yaptığım yok" dedi.

'ARABAM, EVİM, BULAŞIK MAKİNEM BİLE YOK'

Posta'nın haberine göre, halkın sağlığını düşündüğünü insanlara doğruyu anlatmayı hedef kıldığını ifade eden Prof. Dr. Canan Karatay'ın açıklaması şöyle:

"Hiçbir kanaldan tek kuruş almıyorum. Özgürüm, o yüzden rahat konuşabiliyorum. 75 yaşındayım. Para umurumda değil. Moda’da annemden kalma bir evde oturuyorum. Arabam yok. Evimde bulaşık makinesi dahi yok. Bulaşık makinesiz fevkalade oluyor. Bakın, Allah bana 10 parmak vermiş kullanayım diye. Suyla oynamayı da severim zaten."

 

Yorumlara Git

Hakan Fidan, Türkiye'nin F-35'leri neden alamadığını açıkladı

Az kalsın kadın sürücü 5 milyonluk arabasından motorcu da canından oluyordu! Kimin haklı olduğuna sosyal medya karar veremedi

Petrolün iki devinde işlem tamam: Artık BP yok! Koşullu izin çıktı: Herkes şaşkın: Son dakika gelişmesi!

Türkiye'yi teyakkuza geçiren uyarı

İsrail’in Lübnan’a yönelik çağrı cihazı saldırısı savaşa yeni boyut kattı! Şeytani akıl vahşette sınır tanımıyor!