AKİT MENÜ

Gündem

Ümmet Akın kimdir? Germencik Belediyesi hangi partiden

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın sorunları yerinde incelemek için Kuşadası Caferli, Davutlar ve Güzelçamlı mahallerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ümmet Akın buralarda vatandaşların sorunlarını dinledi. Peki Ümmet Akın kimdir?

2018-07-19 08:54:27

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın sorunları yerinde incelemek için  Kuşadası Caferli, Davutlar ve Güzelçamlı mahallerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ümmet Akın buralarda vatandaşların sorunlarını dinledi.  Peki Ümmet Akın kimdir?

27 Kasım 1968 tarihinde Ortaklar–AYDIN'da dünyaya gelen Ümmet Akın, iyi derecede İngilizce, giriş seviyesinde Almanca biliyor. Uzun yıllar turizm sektöründe çalışan Akın, 2005-2009 yılları arasında Ortaklar Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde topladığı yaklaşık %60 oy oranı ile Ortaklar Belediye Başkanlığı görevine bir dönem daha devam etme başarısını elde etti.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Germencik Belediye Başkanlığı'na aday gösterdiği Ümmet Akın %40.3'lük oy oranı ile sandıktan 1. çıkarak Germencik Belediye Başkanı seçildi.

 

Yorumlara Git

Sokak lezzetleri restoranı iflas etti!

Sebebi çok şaşırttı! O ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Asya ülkesi Malezya Kralı Çin'de: Diplomatik ziyarette bulundu!

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!