AKİT MENÜ

Gündem

Edremit Belediyesi'nden Ajdar'a ilginç cevap

Balıkesir'in Edremit ilçesinde çekeceği klip için belediyenin twitter hesabına mesaj yollayarak mekan soran Ajdar aldığı cevapla şok oldu.

2015-02-02 17:40:14

Yeni albümüne çekeceği klip için Edremit'i mekan seçen şarkıcı Ajdar, Edremit Belediyesi'nden hiç beklemediği bir cevap aldı.

"TARİHİ SÖYLE KAPATALIM"

Twitter hesabı üzerinden Edremit Belediyesi'ne "Yeni albümüm için klipleri Edremit'te çekeceğim nereleri önerirsin @EdremitBelediye?" diyen Ajdar'a belediyenin resmi hesabından "Hangi tarihlerde? Ona göre belediyeyi kapatalım." cevabı geldi. Belediyenin verdiği bu yanıt birçok kullanıcı tafından sosyal medyadan paylaşıldı.


TARTIŞMAYA KARTAL BELEDİYESİ DE KATILDI

Edremit Belediyesi'nin bu cevabının ardından Kartal Belediyesi de Ajdar'la dalga geçti. Kartal Belediyesi'nin twitter hesabından "@EdremitBelediye Kartallı sanatçımıza gerekli ilgi ve desteği verirseniz seviniriz" mesajı paylaşıldı.

AJDAR CEVAP VERDİ

Bu mesajın ardından sessizliğini bozan Ajdar, "Benin starlığımın farkında değiller henüz. Bir dünya starı ilçenize geliyor kendinizden utanın utanın" dedi.

YOZGAT BELEDİYESİ'NİN VERDİĞİ CEVAP

Yozgat Belediyesi'nin sosyal medya hesabı da daha önce verdiği cevapla gündeme gelmişti.

Hukuk öğrencisi olduğu öğrenilen Sıla Başkurt isimli Twitter kullanıcısı belediyeye "Yozgat nere a*k" şeklinde küfürlü bir tweet atınca, Belediye Koordinat veriyoruz: 39°49′K 34°48′D" diyerek karşılık vermişti.

Yorumlara Git

Lübnan hükümeti Beyrut’taki acı bilançoyu açıkladı!

Hakan Fidan'ı protesto etmişti! Hükümet o ismin bakanlığını düşürdü

Haddini aşarsan böyle ağlarsın!

ABD'ye alçak mektup: Türkiye'nin F-35 talebini reddedin, savaş uçaklarını vermeyin

Baykar'dan Ukrayna ile ilgili skandal iddialara cevap: Bu tarz anlaşmaların parçası olmadık