AKİT MENÜ

Gündem

Marketten aldıkları tavuk ve mantar öldürdü!

Süpermarketten aldıkları tavuk ve mantardan zehirlenen doktor Şahin Ali Yerlikhan yaşamını yitirdi. Son anda hastaneye yetiştirilen eşi Hülya Yerlikhan yoğun bakımda.

2015-02-03 15:21:22

İstanbul Pendik'te doktor Şahin Ali Yerlikhan (71) ile eşi Hülya Yerlikhan (58) bir süpermarketten aldıkları tavuk ve mantardan zehirlendi. Doktor Yerlikhan hayatını kaybederken, son anda hastaneye yetiştirilen eşi yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olay, Batı Mahallesi, Mektep Sokak'taki evde yaşandı. İzmit Çayırova'daki özel bir hastanede iç hastalıkları doktoru olarak görev yapan Şahin Ali Yerlikhan ile eşi Hülya Yerlikhan bir süpermarketten cumartesi günü tavuk ve mantar aldı. Aldıkları malzemeyle çorba yapan çift, akşam fenalaştı. Kartal Koşuyolu Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan gelinleri, çifti çalıştığı hastaneye götürdü. Gıda zehirlenmesi teşhisi konulan çift, serum verildikten sonra evlerine yollandı. 

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR 

Ancak çift, pazar sabahı telefonlara yanıt vermeyince yakınları meraklandı. Çilingir yardımıyla kapıyı açtırıp içeri giren yakınları çifti hareketsiz bulunca polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Mutfaktaki doktor Şahin Ali Yerlikhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Hareketsiz ve titrer halde bulunan Hülya Yerlikhan ise apar topar Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Çiftin kalp cerrahı olan ve ABD'de bulunan oğullarına acı haber ulaştı. Kalp hastalığı da bulunan Şahin Ali Yerlikhan'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp'a gönderildi.

(Sabah)

Yorumlara Git

Lübnan hükümeti Beyrut’taki acı bilançoyu açıkladı!

Hakan Fidan'ı protesto etmişti! Hükümet o ismin bakanlığını düşürdü

Haddini aşarsan böyle ağlarsın!

ABD'ye alçak mektup: Türkiye'nin F-35 talebini reddedin, savaş uçaklarını vermeyin

Baykar'dan Ukrayna ile ilgili skandal iddialara cevap: Bu tarz anlaşmaların parçası olmadık