AKİT MENÜ

Gündem

CHP'li Tanal Bank Asya sorusuna çorap çıkarttı!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal canlı yayında Bank Asya sorusuna cevap olarak çorabını çıkartıp ayaklarını kameralara gösterdi.

Güncelleme Tarihi:

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa’da yerel bir televizyonun canlı yayınına katıldı. Bank Asya’da hesap açtırmasına ilişkin yöneltilen soru üzerine çorabını çıkartan Tanal ayağını göstererek şaşkınlığa sebep oldu.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, TMSF'nin Bank Asya'ya el koymasının ardından bankaya giderek hesap açtırmıştı. Bu olayın ardından CHP’li Tanal bugün yerel Edessa Tv’de yayınlanan bir canlı yayın programına konuk oldu. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Tanal, Bank Asya’ya destek vermesine ilişkin yöneltilen soruya ilginç bir yöntemle cevap verdi.

Sorunun ardından sol ayağını kaldıran ve çorabını çıkarak kameralara gösteren Tanal, "Balyoz davasında mahkeme önüne 3 metre yüksekliğinde barikatlar kurulduğu için kimseyi duruşmaya almıyorlardı. Ben o barikatlardan atlarken, sol ayağım kırıldı. Bu ayağımda 10 tane platin vardı. Ben izleyicilerimden özür diliyorum. Bilemiyorum nasıl gösterebilirim şu ayağımda L tipi olarak 10 tane parçalı platin takıldı. Topuğumda çökme vardı. Ayağım kısalıyordu. Kemik tozlarıyla bunun altı beslendi. Şimdi güçlükle ayakta yürüyorum" diye konuştu.

Tanal iddialarını şöyle sürdürdü: "O dönemde bu yaşananlara karşı çıkıyordum. Bizi duruşmaya almıyorlardı. O dönemde bu Tanal Ergenekoncudur, bu Mahmut Tanal Balyozucu milletvekili diyorlardı. Ben ne Ergenekon’uyum, ne de Balyozcuyum. KCK Diyarbakır duruşmasına gittim. 80 polis ana avrat ne küfürler vardıysa hepsini sıraladı ve o dönemde beni KCK’lı yaptılar. Bugün de haksız ve hukuksuz şekilde mağdur edildiği için Bank Asya’ya destek veriyorum"

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi

Araç sahipleri yandı! Akaryakıta büyük zam