AKİT MENÜ

Gündem

'Çocukları kobay olarak kullanacaklar'

Yeni Şafak gazetesi yazarı Sevda Türküsev, Mustafa Kemal ve Abdullah Öcalan flamalarının birlikte sallandırıldığı "Laik eğitim" eyleminin dayanak oluşturduğu, bugün (13 Şubat) yapılacak eğitim boykotuyla ilgili ‘Bu boykot çocukları kullanmaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi:

CNN Türk’te Şirin Payzın’ın sunduğu “Ne oluyor” programında yarın yapılacak laik eğitim boykotu, İzmir Valiliği’nin eyleme katılacak öğrenci ve öğretmenlere yönelik disiplin talimatı ve dün yaşanan gözaltılar tartışıldı.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Sevda Türküsev, Mustafa Kemal ve Abdullah Öcalan flamalarının birlikte sallandırıldığı "Laik eğitim" eyleminin dayanak oluşturduğu, bugün (13 Şubat) yapılacak eğitim boykotuyla ilgili, ”Bu boykot çocukları kullanmaktır. Polisin hassasiyetini denemek için çocukları kobay olarak kullanacaklar. Kurban olarak lise talebelerini mi seçtiniz? Bilerek isteyerek talebeleri sokaklara döküyorlar" yorumunu yaptı.

İzmir'in özellikle seçildiğini vurgulayan Türküsev, "İzmirliler'in tutumları manidar. Bunun ikinci bir gezi provasına dönüşmesi isteniyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlara Git

Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’den Orta Doğu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi