AKİT MENÜ

Gündem

Müslüman Sevgililer Günü kutlamaz!

İnsan Hakları Savunucuları Derneği Başkanı Ali Akbaş yaptığı açıklamada, "Batı medeniyetsizliğinin kutladığı her günü müslümanlarda kutlamak zorunda mı?" dedi.

This browser does not support the video element.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Değerli halkımız ve basın mensupları, 461. Hafta basın açıklamamıza hoş geldiniz.14 Şubat sevgililer günü olarak kutlanan bugün, emperyalist batının müslümanlara dayattığı pisliklerinden bir gündür. Haramların ve zinanın doruğa çıktığı bu gün müslümanlara ait bir gün değildir. İnsanlığın ve islamın karşıtı batının, müslümanlara ait olmayan bu gününü, müslümanların kutlaması kadar İSLAM'ı aşağılayıcı bir durum olamaz. Müslümanlar illa bu günü kutlayacağım diyorlarsa en sevgili olan ve tek sevgili Hz MUHAMMED'i seviyoruz günü olarak kutlarlarsa daha isabet etmiş olurlar. 14 Şubat sevgililer günü kutlamaları Roma devletinde, kızların ve erkeklerin, bir gün ve bir geceliğine istedikleri erkeklerle ve istedikleri kızlarla istedikleri şekilde beraber olmalarının adıdır. Müslüman olduğunu söyleyen ALLAH'ın emrine aykırı olan böyle pis bir günü kutlayamaz. Kutlayanların İSLAM dairesinden çıkma tehlikesi vardır ve bundan dolayıdır'ki müslümanlar bu günü kutlayamazlar.

Türkiye halkı % 99 u müslüman olan bir ülkedir. Anadolunun müslüman halkına, atatürkçü laik ve kemalist kesimin kutladığı ve islamın kabul etmediği pislik bir günü zorla dayatarak kutlattırmaya çalışmak büyük bir zulümdür. Batı medeniyetsizliğinin kutladığı her günü müslümanlarda kutlamak zorunda mı?. Müslümanların kendilerine özgü değerleri vardır, müslümanlar ancak kendilerine ait olan günleri kutlayabilirler. Asla bir müslüman, kâfirlere ait olan günleri kutlayamaz, kâfirlere ait olan günleri kutlamak müslümanlar için haramdır ve bu durum iman'i bir meseledir. "Ey rabbimiz bizleri zalimler topluluğu ile beraber bulundurma" ayeti ( ARAF SURESİ 47. AYET ) müslümanların hatırından hiç çıkmamalıdır. Müslümanın hayatı KUR'AN'a göre tanzim edilmelidir, müslümanlar, Yahudi ve Hristiyan adetlerinden uzak durmak zorundadırlar.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde, batılı zalim kâfirler tarafından, müslümanlara yapılan katliamlar ve saldırılar artarken, bu zulümler devam ederken, sen ey müslüman, batılı kâfirler tarafından bacılarının namusları kirletilirken, nasıl olurki sende senin namusunu kirleten kâfir'lerin günlerini kutlarsın. Ey müslümanlar şunu sakın unutmayın, "kim bir Yahudi ve Hıristiyan adet ve adetlerini kutlarsa oda onlardandır". Müslümana düşen görev, Yahudi ve Hristiyan adet ve geleneklerini reddetmek ve bunlara karşı mücadele edip bu pisliklerin ortadan kaldırılması için savaşması elzem bir olaydır. 

Yorumlara Git

Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’den Orta Doğu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi