AKİT MENÜ

Gündem

Tamer Korkmaz Can Dündar'ı topa tuttu!

Gazeteci Yazar Tamer Korkmaz, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ı topa tuttu. Korkmaz, Charlie Hebdo baskınını günlerce haber yapan Cumhuriyet Gazetesi'nin Charlie Hill Katliamı karşısında neden sessiz kaldığını açıklamasını istedi.

Güncelleme Tarihi:

This browser does not support the video element.

Tamer Korkmaz, "Can Dündar perde arkasından yönettiği gazeteyi artık resmen yönetiyor. Can Dündar'a sesleniyorum, zerre kadar haysiyeti varsa iki gündür bu olaya gözlerini neden kapadığını açıklasın. Demekki Cumhuriyet Gazetesi'nin İslam'la bir sorunu var. Charlie Hebdo karikatürlerini vereceksin ama bu olayı görmeyeceksin. Bu gazeteciliğe, dahası vicdana sığar mı?" dedi.

Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti:

ASIL HAVUZ MEDYASI CUMHURİYET GAZETESİ'DİR

Bu olaylar gösteriyor ki artık maskeler düşüyor. Gazetenin başına ilk gün kaleme aldığı yazısında Havuz Medyası'ndan şikayet etti. Türkiye'de baronların yönettiği medyadan daha büyük bir havuz medyası var mı? En başta Cumhuriyet Gazetesi'nin kendisi havuz. 186 hissedarı olan bir Cumhuriyet Gazetesi ortaklığı var. İnan Kıraç, Mehmet Emin Karamehmet, Aydın Doğan, Turgay Ciner 2012'de ayrılmış ve böyle devam ediyor. İnan Kıraç'ın nüfuzu altında bir gazete.

CUMHURİYET PROVOKASYONU

Can Dündar Köln Üniversitesi'nde yaptığı bir konuşmada, Charlie Hebdo tarzını bir baskının Cumhuriyet Gazetesine de yapılabileceğini düşündükleri için ellerinde silah ve sopalarla beklediklerini söyledi. Demek ki siz provokasyonu yapıp beklemişsiniz.

Yorumlara Git

Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’den Orta Doğu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi