AKİT MENÜ

Gündem

Testereci Metin Feyzioğlu'ndan yüzsüzlük

Kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun babasının avukatlığını yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Mersin’de tecavüze direnirken vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan hakkında ilginç bir açıklamada bulundu.

Güncelleme Tarihi:

HABER MERKEZİ - Kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun babasının avukatlığını yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Mersin’de tecavüze direnirken vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan hakkında ilginç bir açıklamada bulundu.

Metin Feyzioğlu sosyal paylaşım sitesi twitter’da yaptığı paylaşımda, Özgecan Aslan için, “İçimiz yanıyor. Canımız evladımız...Bu vahşetin hesabı elbette sorulacaktır” dedi. Bu tweet’e sosyal medya kullanıcıları çok ağır eleştirilerle karşılık verdi.

Feyzioğlu, daha önce Münevver Karabulut davasında, katil Cem Garipoğlu’nun babasının avukatlığını yapmıştı. Feyzioğlu, o dönemde yüklü miktarda para karşılığında, cinayetin delillerini karartmakla suçlanan babayı savunduğu için tepki çekmişti.

 

Yorumlara Git

Bölgede 40 bin askeri bulunan ABD’den Orta Doğu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabul etti

İspanya’dan Lübnan’daki askerleri hakkında açıklama!

Beyaz Saray’dan ‘Lübnan-İsrail’ açıklaması

THY ve Pegasus’tan son dakika kararı! Seferler iptal edildi