AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Bakan Avcı 1. Üsküdar Kitap Fuarı'nın açılışını yaptı

Bu sene ilk kez düzenlenen Üsküdar Kitap Fuarı ile Anadolu Yakası da bir kitap fuarına sahip oldu. Fuarın açılışını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı gerçekleştirdi.

Bu yıl ilki düzenlenen Üsküdar Kitap Fuarı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde açıldı. Fuarın açılışını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, onur konuğu Nuri Pakdil ile birlikte gerçekleştirdi. Bakan Avcı öğretmenlerden, öğrencilerini fuarı gezdirerek kitaplarla ve yazarlarla tanıştırmalarını istedi.

Avcı, “Genellikle bu tür toplantılarda Milli Eğitim Bakanı’ndan bir kitap tavsiyesi istenir. Bugün bir değil, yüzlerce, binlerce kitap önerecek durumdayım. Onun için hepsini gelip okşamalarını, tanışmalarını rica ediyorum öğrencilerimizden öğretmenlerimizden” diye konuştu.

Fuarın onur konuğu olan Nuri Pakdil ise “Hepinizi antikapitalist, antifaşist, antinaziz, antisiyonist en önemlisi de antifiravunistle selamlıyorum" diyerek söze başladıktan sonra Üsküdar'ın öneminin altını çizdi. 22 Şubat’a kadar “Kitap ve Şehir” temasıyla 100’ü aşkın yayınevi, 24 seçkin yazar ağırlayacak fuar 10.30 ve 20.00 saatleri arasında açık olacak.

Yorumlara Git

Dünyayla dalga geçiyorlar! İsrail’den akıl almaz Lübnan savunması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Rusya’ya gidecek! İşte görüşeceği konular

Pakistan'da bombalı saldırı: Rus Büyükelçi’nin de bulunduğu heyeti taşıyan konvoya mayınlı saldırı!

Yiğit Bulut'un paylaşımı gündem oldu! Dikkat çeken 'Ali Koç' iddiası

İklim değişikliği nedeniyle İtalyanları kahve korkusu sardı