AKİT MENÜ

Ekonomi

Ladin Mobilya 2013 farkını ortaya koydu

Ladin Mobilya Genel Müdürü Mustafa Karabay, Ladin Mobilya’nın yenilikleri arasında koltuk takımlarında gençlere yönelik fonksiyonel ürünlerle hitap ettiğini söyledi.

2013-08-31 20:43:27
HALİL İBRAHİM KARADAVUT / KAYSERİ
Ladin Mobilya 2013 koleksiyonunu İMOB fuarında müşterileri ile buluşturdu. 2013 koleksiyonu ile beraber hem soft grupta hem de panel mobilyada ürün yelpazesini genişleten Ladin Mobilya, yeni tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sundu. Firmanın 2013 yılı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ladin Mobilya Genel Müdürü Mustafa Karabay, Ladin Mobilya’nın yenilikler arasında koltuk takımlarında gençlere yönelik fonksiyonel ürünlerle hitap ettiğini söyledi.
KARABAY: TASARIM YELPAZEMİZİ GENİŞLETTİK
Ürün yelpazesine yeni renkler ve yeni tasarımlar ilave ettiklerini anlatan Karabay, “Bu da gençlere yönelik çalışmaları ön plana çıkarmıştır. Rahatını daha fazla düşünenler için yeni bir ürün tasarlamış ve hizmetlerine sunmuştur. Yataklı koltuklara da kumanda sistemini yerleştirmiştir. Kullanıcıların duruş ve oturuşlarına göre ayar yapabilecekleri ve kullanıcısına rahat bir oturum sağlayacak hale getirebilecek fonksiyonelliği müşteri hizmetine sunmuştur. Ladin mobilya farklılıklarına bu çalışmayı da katmıştır. Ladin mobilya çalışmalarında daima kaliteyi ön planda tutmuştur. Müşteri memnuniyeti ön planda tutarak, nihai tüketiciden gelen talepler doğrultusunda ürünlerini daha kaliteli üreterek müşterilerimizin hizmetine sunduk” dedi. Ladin Mobilya’nın yılın ilk ikinci çeyreğinde yüzde 20 büyüyerek yoluna devam ettiğini anlatan Genel Müdür Karabay, şu bilgileri verdi: “İhracat rakamlarımızı da yüzde 20’ler den yüzde 35’lere çıkarmayı hedefliyoruz. Ladin Mobilya Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, Trabzon Kayseri olmak üzere 4 Bölge Müdürlüğü ve Bursa, Erzurum, Diyarbakır, Hatay, iç Anadolu olmak üzere 5 bölge bayisi olarak hizmet vermektedir. Türkiye genelinde 465 noktada müşterilerine hizmet vermektedir.”
LADİN’İN FARKI 10 YILA KADAR GARANTİSİNDE
Satış sonrası ve ürün kalitesi konusunda da iddialı olduklarını vurgulayan Karabay, şunları kaydetti: “Ladin Mobilya metal aksama 10 yıl, statik boyaya da 5 yıl garanti vermektedir. Bu da bizim farkımızı ortaya koymaktadır. Metal kasanın faydaları ise uzun ömürlü ve dayanaklı olasıdır. Ürünlerimiz elektrostatik boya sayesinde paslanmaz, kullandıkça güzelleşir. Evinizin tüm eşyalarını saklama yeteneğine sahip zengin sandık kısmı vardır. Kolçakların gevşemesine ve yıpranmasına engel olur. Onun için 10 yıl garanti vermekteyiz. Profilecase sayesinde ürünlerimizi uzun zaman, rahatlıkla korkmadan kullanabilir. Bu imkanlardan müşterinin faydalanmasını sağlıyoruz.”

Yorumlara Git

Hizbullah siyonistleri bombalıyor: Askeri üs vuruldu!

Arabasında kaçak mal yakalanan CHP’li vekilin ilk savunması! “Ben Atatürkçüyüm”

Ha pu da oldi! 600 metre yükseklikte paraşütte kemençe çaldı

D. Türkistan davasına sahip çıkalım

Üç günlüğüne iç siyaseti terketsek, tek yürek olsak!