AKİT MENÜ

Gündem

Gülen, Müslümanlar için neden susuyor?

Peygamber Efendimize hakaret içerikli karikatür yayınlayarak 12 kişinin ölümüne neden olan Charlie Hebdo dergisi saldırısına yönelik açıklama yapan Fetullah Gülen, ABD’de öldürülen 3 Müslüman genç için sessizliğini koruyor.

Güncelleme Tarihi:

Dünyada infiale yol açan katliama Türkiye’de hemen hemen her kesiminden tepki gelirken, ABD’de yaşayan Fetullah Gülen, herhangi bir açıklama yapmayarak katliamı görmezden geldi. Daha önce toplumsal olaylarda yayınladığı mesajlarla dikkat çeken Fetullah Gülen, Müslümanlara yapılan zulme sessiz kalarak ABD ile olan iyi ilişkilerini bozmamayı tercih etti.  Her seferinde insan haklarından, demokrasiden, barıştan bahseden Gülen’in sözkonusu saldırı Müslümanlara yönelik olunca dut yemiş bülbüle dönmesi, Fetullah Gülen’in gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Öte yandan; Fetullah Gülen, Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara’nın İsrail tarafından basılmasını, vatandaşlarımızın katledilmesini görmezden gelerek “İsrail’e, devlet otoritesine sorulmalıydı” açıklamasında bulunması tepki çekmişti. 

 

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı