AKİT MENÜ

Gündem

'Fuat Avni ben isem...'

Paralel yapıya yönelik operasyonları önceden sosyal medya üzerinden paylaşan Fuat Avni hesabını kullanan kişilerden birinin Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu olduğunun ıspatlanmasından sonra Uslu deşifrenin paniğiyle beddua yağdırdı.

Güncelleme Tarihi:

YENİAKİT.COM.TR - Akşam gazetesinin bugünkü manşetinde, istihbarat birimlerinin uzun süredir takip ettiği hesabı kullanan kişilerden birinin eski emniyetçi Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu olduğu ıspatlandı. Haberin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından, dün mahkeme tarafından resmen terör örgütü ilan edilen paralel yapının lideri Fetullah Gülen gibi beddua eden Uslu, köşeye sıkışmışlığın verdiği panikle Twitter hesabından konuyla ilgili iddialarının yer aldığı bir yazı yayınlayarak, beddua yağdırdı. Uslu, internet sitelerinden yazısının sonuna eklediği bedduayı da yayınlamalarını istedi. Daha önce de defalarca Fuat Avni olduğu söylenilen Uslu, bu meseleye hiç bu kadar takmamıştı.

İşte Uslu'nun 'dua' olarak tabir ettiği o sözler:

"Eğer Fuat Avni ben isem, veya Fuat Avni hesabını ben kullanıyorsam, herhangi bir zamanda ben kullandıysam, Allah beni kahretsin, perma perişan etsin.

Eğer Fuat Avni ben değilsem, bu hesabı ben kullanmıyorsam, bu hesabı hiç bir zaman kullanmadıysam, Fuat Avni’nin ben olduğumu yazan muhabirin, bu haberi sayfasına koyan haber müdürünün, manşetine çeken yayın yönetmeninin, bu kumpasın parçası olarak bu iddiayı televizyonda söyleyen yorumcunun, internet sitesine alan editörün, bu kumpasa izin veren patronun, o patrona yürü diyen siyasetçinin; bu kumpası uyduran polisin, istihbaratçının, bu kumpasa alet olan savcının, hakimin, ve tabi ki bütün bu kumpasların en tepe sorumlusunun, kendilerini, sevdiklerini, çoluk ve çocuklarını, hatta çok sevdikleri torunlarını, yedi sülalesini, ve bir türlü vazgeçemedikleri iktidarlarını Allah kahretsin ve perma perişan etsin."

Bilindiği üzere Fetullah Gülen de 17 Aralık darbe girişiminden sonra hakkındaki suçlamaları reddederek çok büyük tepki çeken bir beddua yaparak şunları söylemişti: “Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin.”

www.yeniakit.com.tr

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı