AKİT MENÜ

Gündem

Nazlıaka gelen tepkiler üzerine kıvırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da isim vermeden Özgecan'ı anmak için "dans etmekle" eleştirerek tepki gösterdiği CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "O dans Özgecan için değildi" diyerek kıvırdı.

Güncelleme Tarihi:

Nazlıaka, Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "14 Şubat Cumartesi günü etkinlik Özgecan için düzenlenmiş değildi; orada dans edilmesinin nedeni Özgecan’a ilişkin bir anma değildi. Orada her yıl olduğu gibi bir etkinlik düzenlendi. Dünyada ve Türkiye’de her gün bir kadın katliamı olduğu için de 14 Şubat sembolik anlamıyla da evrensel bir gün olarak seçilmiştir. Ama dansa odaklanmak bu konuyu çarpıtmak, tartışmayı özünde uzaklaştırmak için seçilen yoldur. Ama bu oyun tutmaz" dedi.

NAZLIAKA NE DEMİŞTİ?

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise Özgecan'ın ölümüne tepki göstermek için ilginç bir eyleme imza attı. Nazlıaka bir grup kadınla birlikte şarkılar söyledi, dans etti.

"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN DANS ETTİK"

Aylin Nazlıaka'nın bir ölümü dans ve şarkılarla protesto etmesi tepkiye yol açarken CHP'li vekilden bir de açıklama geldi: "OneBillionRising etkinliğinde dünyanın her yerinde kadınlar kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için dans eder. Kötü niyetlilere duyurulur!"

Yorumlara Git

Acun Ilıcalı’dan skandal iddialara cevap Samandıra’da… Bir daha tekrarlanmayacak dedi ve…

Kararını duyurdu: Çileden çıktı ve bir daha diyerek sözleri söyledi...

Başkan Erdoğan duyurdu! Kredi notu 3 kuruluş tarafından artırılan tek ülke Türkiye oldu

24 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

Eski Lübnan Başbakanı Hariri'den, ülkenin güneyindeki halka destek olma çağrısı