AKİT MENÜ

Ekonomi

Kayra, en büyük mağazasını Filistin’de açtı

Son zamanlarda bayan giyimde, yurtiçinde olduğu gibi, yurtdışında muhafazakar ve mütedeyyin hanımların talepleri arttıkça, onların taleplerine cevap veren firmalar da mağazalarını açmaya başladı.

2013-02-09 19:03:12

Son zamanlarda bayan giyimde, yurtiçinde olduğu gibi, yurtdışında muhafazakar ve mütedeyyin hanımların  talepleri  arttıkça, onların taleplerine cevap veren  firmalar da mağazalarını açmaya başladı. Bayan  giyimin en önemli  temsilcilerinden olan Kayra; yurtdışındaki açmış olduğu  mağazalarından en büyüğünü, Ortadoğu’nun en kadim bölgesi olan Filistin’in Tulkarm şehrinde açtı. 31 Ocak  2013 tarih itibariyle açılışı yapılan Filistin mağazasıyla Kayra; yurtdışındaki mağaza sayısını da 15’e çıkartmış oldu. Biri Türk,  biri Filistinli iki mühendisin çalışmalarıyla 2.5 ay inşaatı süren mağaza için, 300.000 dolar harcanarak, 205 metre karelik iki katlı binada, 10 çalışanı ile Filistinlilere  hizmet vermeye başladı.
DÜNYA MARKASI OLMA YOLUNDA
İhracat Müdürü Tahir Hamdan, “Kayra hem kurumsal, hem de dünya markası olma yolunda yatırımlarını, hız kesmeden sürdürmektedir. Bu anlamda plan ve program dâhilinde, münhal yerlerde mağaza açılışlarının gerçekleştirilmesi düşünülmektedir. En son açılışı gerçekleştirilen Filistin mağazasında uygulanan dekorasyon, devasa bir butik özelliğiyle, bir dünya markası kurumsallığını da göstermektedir” dedi.
Ayrıca yeni açılan Filistin mağazasının dışında, bundan önce açılıp hizmet veren, Kuveyt olmak üzere, Suriye, Katar, Suudi Arabistan ve Irak’ta da Kayra mağazası bulunuyor.

Yorumlara Git

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!

Türkiye'nin savunma devi Altay için çalışmalar hız kazandı: 200 firma çalışıyor

Joe Biden ile Japonya Başbakanı Kişida 'Hint-Pasifik bölgesinde güvenlik' vurgusu

Dünya ASELSAN'ın peşine düştü! 44 milyon dolarlık dev anlaşma Türkiye'ye duyuruldu