AKİT MENÜ

Teknoloji

Kesintisiz müzik ayrıcalığı sunuyor

Üstün teknolojili akıllı telefonları ile büyük beğeni kazanan Lenovo’nun dikkat çeken modellerinden bir de Lenovo A319 oldu.

Lenovo A319’un müzik için özel üretilmiş güçlü kulaklıklarıyla ve Dolby Digital Plus teknolojisi ile 10 saat boyunca kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Lenovo A319, 4 inçlik bir ekrana sahip ve Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi kullanıyor. Çift hoparlörlü bu müzik dostu akıllı telefon aynı zamanda 5 MP’lik arka ve 2 MP’lik kaliteli ön kameraya sahip.

KOLAY KULLANIM

Bimeks, MediaMarkt ve Vatan mağazalarında 399 TL’lik fiyatıyla satışa sunulan Lenovo A319’lara Turkcell satış noktalarından 18 TL’lik aylık ödemelerle sahip olabilirsiniz.Lenovo’nun tüm modellerindeolduğu gibiA319 modelinde de bulunan SHAREituygulaması sayesinde artık bilgi aktarımı çok kolay. Resimler, notlar ve rehber de dahil telefonunuzda bulunan tüm dokümanları birkaç dakikada yeni Lenovo akıllı telefonunuza yardım almadan kolayca aktarabileceksinizLenovo’nun Beautification (Kusursuz Portre) özelliği ile çektiğiniz selfie’lerde photoshop’a gerek kalmadan bir film yıldızı kadar güzel görüneceksiniz.

Yorumlara Git

Sarıgül Mourinho'yu Uyardı! Sonun kötü olur demiştim

Uyuşturucu ile mücadelede NARVAS DÖNEMİ! Narkotik vaka analiz sistemi

22 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!

Asıl savaş Avrupa’da çıkacak gibi! Rusya’dan İngiltere’ye çarpıcı gönderme