AKİT MENÜ

Teknoloji

Tüketicilere 5 yıllık garantili sunum

Toshiba’nın notebook,tablet, televizyon, harddisk, kamera ve led aydınlatma ürünleri Türkiye distiribitörü TNB A.ş. temsil ettiği tüm ürünler için tüketicilere 5 yıl garanti sunuyor.

TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, ”Bilişim sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi, uzmanlığı ve yeniliklerde öncülüğüyle tanınan Toshiba’nın en yeni ürünlerini Toshiba kalitesi ve güvencesiyle sunarken şimdi eşsiz bir fırsata imza atıyoruz.  Ürünlerimize o kadar  güveniyoruz ki şimdi tüm ürünlerimizi 5 yıl garantili olarak sunuyoruz. İster bir Toshiba notebook, TV veya tablet alın; isterseniz Toshiba HDD veya çevre dostu Led aydınlatma ürün grubumuzdan ürün seçin; tüm ürünlerimiz 2020 yılına kadar garantili. 5 yıl garanti hizmeti, Mart ayı sonuna kadar  yapılacak alışverişlerde geçerli” dedi.

PAZARA YENİ UYGULAMA

Toshiba bu ay başlattığı yeni garanti duyurusuyla bilgisayar işinde ezberleri bozuyor. Toshiba 2014’te Türkiye’de daralan bilgisayar pazarına rağmen adet bazında satışlarını ve cirosunu 2013 yılının üzerine taşıdı. Tüm ürünlerde uygulanacak 5 yıl garanti ile bu ayki satışlarını yüzde 30 artırmayı hedeflediklerini belirten Biter, bu uygulamanın tüm dünyada ilk olduğunu söyledi.

Yorumlara Git

Sarıgül Mourinho'yu Uyardı! Sonun kötü olur demiştim

Uyuşturucu ile mücadelede NARVAS DÖNEMİ! Narkotik vaka analiz sistemi

22 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!

Asıl savaş Avrupa’da çıkacak gibi! Rusya’dan İngiltere’ye çarpıcı gönderme