AKİT MENÜ

Gündem

Baykal, istifa ederken neden selam gönderdi?

Paralel İhanet Çetesi ve CHP arasındaki kirli ilişki deşifre olurken, Star gazetesi yazarı Yücel Koç çok ilginç bir detaya dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi:
İşte Yücel Koç'un açıklamalarından satır başları:

2010 yılında Deniz Baykal'ın kaseti çıktı ve bir şekilde istifa etmek zorunda bırakıldı. Yerine Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Önce 'aday olmayacağım' dedi ama sonra aday oldu. O günden bu güne dek anormal bir durum var. MHP'de de biliyorsunuz 8 milletvekili istifa etmek zorunda kalmıştı. Şimdi bile böyle bir süreç hala tam olarak aydınlanmış değil. O gün Deniz Baykal'ın Pensilvanya'ya mesaj gönderdiğini hatırlatmak gerekir. İstifa açıklamasını yapan Deniz Baykal niye durduk yerde neden Pensilvanya'ya selam gönderdi? 

'F TİPİ' DEDİKLERİ BİR YAPIYI NEDEN BU KADAR SAHİPLENDİLER?

O günden bugüne kadarki anormal durumu henüz izah edebilmiş değildik. Bu işin boyutu nedir? CHP, daha önce 'F Tipi' diye eleştirdiği bir yapıyı daha sonra niye bu kadar sahiplendiler bunların bir izah edilmesi lazımdı. Star Gazetesi'nin yayınladığı son bilgiler bunlara az çok ışık tutuyor. 

CHP'DEKİ SESSİZLİK İNANILMAZ

Söz konusu haberlere ilişkin savcılık soruşturma başlattı. Ne olacağını göreceğiz ama daha garip birşey var bunca önemli iddialar varken CHP'de inanılmaz bir sessizlik var. Bugün 4. gün... Eğer bunlar AK Parti ile ilgili iddialar olsaydı bugün Türkiye'de yer yerinden oynayacaktı. 

Yorumlara Git

Öldüren akım! 100 bin TL'ye 'Sarı serum' çılgınlığı

Türk savaş uçakları havalandı! Milli Savunma Bakanlığı: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Asla göz ardı edilmemeli! Bu 9 semptomu yaşayanların çok dikkat etmesi gerekiyor

Türkiye'den büyük başarı! Her 4 paketten birisinde Türk üreticilerin imzası var

5 yıl erken emekli olacaklar! O meslekte çalışanlar gün sayıyor