AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

'Harry Potter kötülüğe götürüyor'

Kuzey İrlanda'da bir Papaz, Yoga ve Hint masajlarını sevenlerin ruhsal sağlıklarını tehlikeye attığını, kendilerini "şeytan ve diğer kötü ruhlara" hedef haline getirdiklerini savundu. 2011'de Vatikan'ın baş şeytan çıkarıcısı Gabriele Amorth ise "Yoga yapmak yalnızca kötülüğe götürür, tıpkı Harry Potter okumak gibi" demişti.

Papaz Roland Colhoun, Yoga ve Hinduların binlerce yıldır kullandığı masajın, Hıristiyanları tehdit ettiğini düşündüğünü belirtti.

Bir dergiye verdiği röportajda Colhoun, insanların iyi niyetlerle yogaya başladığını ancak kendilerini şeytan ve kötü ruhlara hedef haline getirdiğini savundu. Papa'nın "Yoga sınıflarında manevi sorularınıza yanıt aramayın" dediğini hatırlatan Papaz, yoganın kesinlikle manevi sağlığı riske atmak olduğunu bildirdi.

'HARRY POTTER OKUMAK GİBİ KÖTÜ'

Katolik Kilisesi'nde Papaz Colhoun yalnız da değil. 2011'de Vatikan'In baş şeytan çıkarıcısı Gabriele Amorth; "Yoga yapmak yalnızca kötülüğe götürür, tpkı Harry Potter okumak gibi" demiş, Hinduizm ve tüm doğu inançlarının reenkarnasyon gibi yanlış fikirlere saptırdığını eklemişti.

 

Yorumlara Git

Dünyayla dalga geçiyorlar! İsrail’den akıl almaz Lübnan savunması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Rusya’ya gidecek! İşte görüşeceği konular

Pakistan'da bombalı saldırı: Rus Büyükelçi’nin de bulunduğu heyeti taşıyan konvoya mayınlı saldırı!

Yiğit Bulut'un paylaşımı gündem oldu! Dikkat çeken 'Ali Koç' iddiası

İklim değişikliği nedeniyle İtalyanları kahve korkusu sardı