AKİT MENÜ

Gündem

Gizli kriptoları içki masasında vermişler

Casusluk ve şantaj çetesine çalışan Rus kadınlar, istihbaratçı subayları donlarına kadar soymuş... Yayınladığı haberlerle İzmir merkezli Askeri Casusluk soruşturmasının genişletilmesini sağlayan Akit, tuzağa düşürülen Donanma ve Hava Kuvvetleri personeli

2013-02-09 22:11:05

MURAT ALAN / İSTANBUL
Yayınladığı haberlerle İzmir merkezli Askeri Casusluk soruşturmasının genişletilmesini sağlayan Akit, tuzağa düşürülen Donanma ve Hava Kuvvetleri personeli ile çete elemanı Rus hayat kadınlarına ait yeni fotoğraflara ulaştı. Yapılan araştırmada bir kısım muvazzaf subayın yabancı kadınlarla alkol aldıktan sonra TSK’nın gizli ibareli belgelerini gece kulübünde bıraktığı, bazı subayların ise savaş gemisine dahi hayat kadını getirecek kadar yoldan çıktığı belirlendi.  
DONANMA VE HAVA KUVVETLERİ ALEMDE
Askeri Casusluk ve Şantaj soruşturması kapsamında ele geçirilen belgeler, TSK personelinin nasıl tuzağa düşürüldüğünü açıkça ortaya koydu. Soruşturma kapsamında ele geçirilen materyallerin incelenmesinde Rus hayat kadınlarının aktif olarak kullanıldığı belirlendi. Çetenin üst rütbeli askerlere ulaşabilmek için teğmen, yüzbaşı ve binbaşı seviyesindeki havacı ile denizci personeli hedef aldığı ifade edilirken, ele geçirilen belgeler arasında şantaj için kullanılan çok sayıda fotoğraf da bulunuyor.
TSK’NIN GİZLİ BİLGİLERİNİ BARDA BIRAKMIŞ
Çeteye fuhuş karşılığında belge temin eden personelle ilgili iddianame eklerinde şu ifadeler yer alıyor: “40 numaralı sanık Ütğm. H.B. Atlaş. 41’inci Filoda görev yapan F16 Pilotu Altaş’ın yabancı olduğu değerlendirilen çok sayıda kadınla çekilmiş özel görüntüleri bulunuyor. Bu kadınların bir bölümü, yürütülen soruşturmada sanık durumunda. Yapılan araştırmada Altaş, TSK’ya ait ‘çok gizli’ ibareli dosyaları Ankara’da gittiği gece kulübünde bıraktı. Örgüt lideri şüpheli Bilgin Özkaynak’tan elde edilen dijital verilerde bulunan Pandora isimli access veri tabanı içerisinde “Narin_KorkmazH.B. ALTAŞ” dosya yolunda bulunan klasörde yirmi üç (23) adet fotoğrafın yer aldığı tespit edilmiştir. Bu fotoğrafların Altaş’a ait olduğu değerlendirilmektedir. Ele geçirilen bir başka notta ise Altaş’ın filoda ve özel hayatında sürekli hükümet aleyhine konuştuğu, Ergenekon Terör Örgütünü övdüğü belirtilmiştir.”   
BİZİM İSTİHBARATÇIYI DONUNA
KADAR SOYMUŞLAR
2. Hava İkmal Bakım Merkezi’nde görevli Hava İstihbarat Binbaşı M. Karataş üzerinden üst düzey komutanlara ulaşmaya çalışıldığı öne sürüldü. MSN adresi öğrenilen Karataş’la irtibat kurulduğu, web cam önünde iç çamaşırına kadar soyunan subayın şantajla işbirliğine zorlandığı vurgulandı. Karataş’ın genç subayları etkilemede önemli bir araç olduğu ifade edilirken, Ankara’da görev yapmasının generallere ulaşmada araç olarak kullanıldığı yorumuna yer verildi. Pandora Veri tabanı içerisinde veri_1 bölümünde Ümit Altınok açıklamalar kısmında; “M. KARATAŞ Ankara Hava İkmal’de görevli subay. Genç subayları etkileme kabiliyeti var. Vedat, Selim, Serdar samimi olduğu genç subaylardan birkaçı. Profile uygun bir aile yapıları var. İstihbaratçı olması çok işe yarar. Ayrıca eşinin de subay ve Etimesgut’ta görevli olması çok iyi. Çünkü bu üs Ankara’da bütün üst düzey komutanların kullandığı bir yer. Bize getirdiği bilgileri güncelleyerek daha fazla bilgi almamız lazım. Kendi bulunduğu yer önemli olmadığından eşi üzerinden iş yapmakta fayda var. Kadın zaafı çok iyi kullanılmalı. Kadına çok aç biri. Chat’te görüntüsü alındı, akıllandı” deniliyor.
KARTELİN KORSAN AVCILARI
Ele geçirilen bir başka dosyadan çıkan resim ve bilgi notları ise Somali’de korsan avına gittiği belirtilip övgüler düzülen Balyozcu Albay Aykar Tekin’e ait. Belgelere göre Tekin komutasında NATO’da görev yapan TGC Gediz Fırkateyni personelinin fuhuş ve içki batağına battığı tespit edildi. Bu durumun şantaj çetesinin de gözünden kaçmadığı ifade edilirken, notlarda personelin irtibatlı hayat kadınlarını savaş gemisine dahi götürdüğü kaydedildi.

Yorumlara Git

İstanbul’da peş peşe uyarılar!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan Netanyahu’ya uyarı!

Bakan Bayraktar’dan doğalgaz müjdesi!

İslam Memiş elinde 1 lirası bile olanları uyardı! 12 bin seviyesine çıkacak, uçup gidecek

İflas ettiği söylenen Türkiye'nin 63 yıllık otobüs isyan etti: İflas etmedik, buna son verin