AKİT MENÜ

Ekonomi

Sri Lanka heyeti Gaziantep Ticaret Odası’nı ziyaret etti

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, savaş sonrası hızlı ekonomik büyüme gösteren Sri Lanka ile ilişkilerin güçlendirilmesi için çalışacaklarını belirtti.

2013-09-05 21:51:46
GAZİANTEP - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, savaş sonrası hızlı ekonomik büyüme gösteren Sri Lanka ile ilişkilerin güçlendirilmesi için çalışacaklarını belirtti. GTO’dan yapılan açıklamada, Sri Lanka Yatırım Bakanı Faizer Mohammed Mustafa ve Ankara Büyükelçisi Bharathi Wijeratne, GTO’yu ziyaret etti. Sri Lanka Yatırım Teşvik Kurulu Direktörü Duminda Ariyasinghe, fahri konsolosu Güven Güzelbey ve bakan danışmanı Kirthinanda Dinesh’in de yer aldığı heyet, Bartık ve yönetim kurulu üyelerine ülkelerinin sosyo-ekonomik yapısı ve turizm altyapısı hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşan Bartık, Sri Lanka’ya önümüzdeki dönemde geniş bir işadamı grubuyla gideceklerini belirterek, "Savaş sonrası hızlı ekonomik büyüme gösteren Sri Lanka ile Gaziantep arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi iki tarafın yararına olacaktır" ifadelerini kullandı.
Yorumlara Git

D. Türkistan davasına sahip çıkalım

Üç günlüğüne iç siyaseti terketsek, tek yürek olsak!

CHP’den yanardöner siyaseti

Anca İstanbul olur: Kaçak kat üstüne kaçak kat çıktılar!

29 harften 24 harfe Türk Alfabesi! Bu harflere alışacağız