AKİT MENÜ

Ekonomi

Külünk: CHP içerideki gibi dışarıda da hainlik yapıyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP’nin kendisine yakışanı yaptığını söyleyerek “Kendi tarihindeki millet düşmanlığını sadece ülke içinde değil, dışarıda da ifade ediyor. Kimlerle kol kola girdiği

2013-09-07 22:16:37
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP’nin kendisine yakışanı yaptığını söyleyerek “Kendi tarihindeki millet düşmanlığını sadece ülke içinde değil, dışarıda da ifade ediyor. Kimlerle kol kola girdiği ortada” diye konuştu.  Konuşmasını, “CHP içeride hangi hainliği gerçekleştiriyorsa dışarıda da aynı hainliği gerçekleştiriyor” sözleri ile sürdüren Külünk, “Dünyanın hiçbir ülkesinde bir muhalefet partisi yurtdışına çıkıp kendi ülkesinin hükümetinin politikalarını eleştirmez. AK Parti’nin politikaları bir devlet politikasıdır. Buna rağmen bir parti yurtdışında kendi ülkesinin aleyhinde tutum ve davranış sergiliyorsa bunun adı millet düşmanlığıdır” dedi. Külünk, “Dolayısıyla CHP millet düşmanlığını ve demokrasi düşmanlığını tescillemiş oluyor. CHP kendi tarihinde hep darbelerle kol kola olmuştur. Esad’ı ziyaretinde hiçbir anormallik yok, Sisi’yi ziyaretinde de bir anormallik yoktur” şeklinde konuştu.
KARACA: “CHP, DARBECİLİK
TECRÜBELERİNİ ANLATMAYA GİDİYOR”
AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise, CHP’nin özellikle Irak, Suriye, Mısır gibi ülkeler ile ilgili Türkiye’nin dış politikasına muhalif bir politika izlediğini belirtti. Karaca, “Bunu da ülkemizin o ülkelerle ‘diyaloglarını geliştirmek’ başlığı altında yapmaktadır. Türkiye Mısır’daki darbeyi tanımamışken CHP bu darbecilerle görüşmeye gidecek. Herhalde CHP darbecilikteki tecrübelerini onlara da aktarmaya gidiyor. Ben CHP’nin bu tutumunu şiddetle reddediyorum ve kınıyorum” dedi.
Yorumlara Git

D. Türkistan davasına sahip çıkalım

Üç günlüğüne iç siyaseti terketsek, tek yürek olsak!

CHP’den yanardöner siyaseti

Anca İstanbul olur: Kaçak kat üstüne kaçak kat çıktılar!

29 harften 24 harfe Türk Alfabesi! Bu harflere alışacağız