AKİT MENÜ

Gündem

Gıda devlerinin ‘Dizayn’cısı

23 yılını geride bırakan ve Ülker’den Sütaş’a, Sek’ten Yörsan’a kadar onlarca gıda markasına dolum, kapatma ve etiketleme makineleri üreten Dizayn Makine, kalite ve satış sonrası hizmet ağında da çıtayı

2013-09-09 20:57:44
SERDAR USLU / İSTANBUL
23 yılını geride bırakan ve Ülker’den Sütaş’a, Sek’ten Yörsan’a kadar onlarca gıda markasına dolum, kapatma ve etiketleme makineleri üreten Dizayn Makine, kalite ve satış sonrası hizmet ağında da çıtayı yükseltti. Gıda ambalajı işinde makine sattığı önemli marka sayısı 80’i geçen Dizayn Makine, geçtiğimiz hafta 4. Uluslararası Helal Fuarı ve İstanbul 21. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen IPACK 2013 28. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı’na katıldı.
20 YILDA PİYASAYA
2000’DEN FAZLA ÜRÜN VERDİK
5 gün süren fuardaki stantta sorularımızı cevaplandıran Dizayn Makine Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Öztürk; gıda fuarıyla eş zamanlı olarak bir fuarın olmasının makine üreticileri için büyük avantaj olduğunu söyledi. Ürettikleri Dolum ve Paketleme makinaları imalatı ile gıda sektörüne hizmet verdiklerini anlatan Öztürk; Otomatik Dolum ve Kapatma Makinaları, Otomatik Lineer Dolum Makinaları, Kapatma Makinaları, Etiketleme Makinaları ve Süt Ekipmanları gibi makineler ürettiklerini ifade etti. Kaliteden ödün vermeden çalıştıklarını belirten Öztürk, yaptıkları AR-GE çalışmaları ile gelişen teknolojiyi yakından takip ettiklerini söyledi. Avrupa kalitesinde üretim yaptıklarını anlatan Öztürk, şimdiye kadar 500’ü iç piyasaya, 1.500’ü de ihraç etmek suretiyle 2000’den fazla makine sattıklarını ifade etti.
3 KITADA 86 ÜLKEDE
DİZAYN MAKİNE VAR
Bir makinenin ortalama ömrünün 10 yıl olduğunu vurgulayan Öztürk, “Biz siparişe göre üretim yapıyoruz. Bizim şu anda 3 kıtada ve 86 ülkede makinemiz var. Üretimimizin yüzde 80’i ihracata dönük. Makinelerimiz standart olduğu gibi müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına göre üretilmektedir. Satış sonrası 1 yıl garanti ve bol yedek parça ile yurt içinde ve yurt dışında müşterilerine profesyonel ve deneyimli geniş servis ağıyla hizmet vermektedir” diye konuştu. Öztürk, son 4 yılda kendilerinden ayrılan ustaların 4 ayrı fabrika kurduğuna da dikkat çekti.

Yorumlara Git

Teknoloji kontrollerinin bilançosu! ECB Başkanı Lagarde'dan 100 yıl sonra ‘Büyük Buhran’ uyarısı

Asgari ücret resmi olarak açıklandı! Tam iki kat fark var...

Sınır ihlali yapıp Bodrum'a kadar geldiler! Yunanistan'dan son dakika açıklaması: Ateş açamadık

Galatasaray'dan kötü haber! İki yıldız derbide yok

Türkiye'de hemen hemen her markette satılan marka iflas etti! Kanserojen madde iddiası sonunu getirdi