AKİT MENÜ

Gündem

Devletin verdiği 'kamu yararı', ahlaksızlığı yaygınlaştırması mı? Koç'un vakfı 'prezervatif kampanyası' başlattı

Koç, her 'ahlaksız ve sapkın' faaliyetin altından çıkmaya devam ediyor. Eşcinsel sapkınlara verdiği destekle bilinen TAP Vakfı, 'prezervatif kampanyası' başlattı. Bu faaliyetleri devletin verdiği kamu yararı statüsüyle yapması ise dikkat çekti.

2018-11-28 01:56:48

 yeniakit.com.tr 

Mustafa Koç'un eşi olan Caroline N. Koç'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ve kamu yararı statüsünde bulunan TAP Vakfı, ahlaksızlığı yaygınlaştırmak için tam gaz ilerlerken yeni bir rezalete imza attı.

'Prezervatif kampanyası'

Aile planlaması ve HIV, AIDS gibi virüslerden korunma adı altında zinayı yaygınlaştırmak için prezervatif 'kampanyası' yapan TAP Vakfı, kendi hesaplarını takip ederek çekilişe katılmaları halinde 5 kişiye 50 adet prezervatif dağıtacağı ilanında bulundu.

Eşcinsel sapkınlık da vazgeçilmez faaliyetleri

Eşcinsel sapkınlık faaliyetlerine tam destek veren TAP Vakfı, sapkı faaliyetlini ise hiç aksatmıyor. Eşcinsel sapkınların fon sağladığı bilinen Koç'un bu vakıf ile de faaliyetlerine devam ediyor.

Vakıf kamu yararı statüsünde

Sapkın faaliyetlerde bulunan vakıfa kamu yararı statüsündeki vakıf olarak da görülmesi 'skandal' olarak yorumlandı. Sapkınlığı ve ahlaksızlığı yaygınlaştırmasıyla bilinen Koç'un bu derneğine verilen statü ile, devlet vakıfa kolaylıklar sağlarken vergilerden de muaf tutuyor. Bu statüyle hareket alanı genişleyen vakfın ne gibi bir 'kamu yararı' sağladığı ise bilinmiyor.

Yorumlara Git

Ajanslar son dakika geçiyor! İsrail vuruldu

Cihat Yaycı Paşa uyarıyor! Yunanistan şimdi de Gökçeada'ya göz dikti!

Çeyrek altın uçuşa geçti!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İstifa edene tazminat hakkı

Türkiye'nin büyük gücü TB2 ve KAAN'a övgü! ABD, Birleşik Krallık ve Fransa detayı bomba