AKİT MENÜ

Ekonomi

BakYapı’dan yeni ‘Prestij’ projeleri

Kısa bir süre önce girdiği İstanbul pazarında İstanbul Prestij Park projesi ile hızlı bir satış ve inşaat başarısı gösteren BakYapı; Bursa ve Çanakkale’de de yeni Prestij’li projelere imza atmaya hazırlanıyor. İlk sırada Bursa’da yapılacak Bursa Prestij Modern var.

2013-09-17 22:39:12
İSA ÖZGÜLLER / İSTANBUL
İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın zamandır Bursa, Sakarya ve Çanakkale’de nitelikli konutlar üreterek konut alıcısının güvenini kazanan BakYapı, İstanbul Prestij Park Projesi ile İstanbul pazarındaki yerini de sağlamlaştırdı.  Esenyurt’ta yaptığı İstanbul Prestij Park projesinde inşaatın yüzde 40’ını tamamlayan BakYapı, satışların da yüzde 50’sini tamamladı. BakYapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, İstanbul Prestij Park projesinde gelinen noktayı ve yeni projelerini paylaşmak üzere İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi. İstanbul Prestij Park’ın reklam yüzleri olan ünlü spor adamları Erman Toroğlu ile Yılmaz Vural’ın da katıldığı toplantıda konuşan Ferhat Bakgör, İstanbul Prestij Park’tan gelen cesaretle İstanbul’da yeni projeler için arsa arayışına yöneldiklerini söyledi. Diğer şehirleri boş bırakmayacaklarının mesajını da veren Bakgör, Çanakkale ve Bursa’da yeni projelere başlayacaklarını ifade etti.
İLK TESLİMLER ARALIK 2014
İlk teslimlerin Aralık 2014 tarihinde başlayacağı İstanbul Prestij Park projesinde, bölgedeki pek çok şantiyenin aksine satış ve güven problemi yaşamadıklarını anlatan Ferhat Bakgör, “Bazı firmalar projeye başlamadan önce ruhsat ve tapu işlerini halletmedikleri için çok sıkıntı yaşadılar. Biz her zaman önce ruhsatımızı çıkartırız sonra tapudan kat irtifaklarını alırız. Dolayısı ile satışa çıkmadan her şeyimiz hazır olur. Bizim bu çalışma tarzımız, burada bize özel bir avantaj sağladı” dedi.
MÜŞTERİLERİN YÜZDE 10’U PROJEYİ GÖRMEDEN ALDI
Konutlara yurtdışından da talep geldiğini anlatan Bakgör, “Konutların yüzde 10’unu insanlar İstanbul Prestij Park’ın yerini bile bilmeden satın aldılar. Bu da şirketimizin 20 yılı aşkın zamandır oluşturduğu güvenin bir delili olarak bizleri mutlu etti” diye konuştu. Bakgör, başarıda payı olduğuna inandığı reklam yüzleri Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural’a da teşekkürlerini sundu.
ÇANAKKALE’YE
140 DAİRELİK APART
Sürekli büyüyen ve devleşen bir firma olan BakYapı’nın yeni yeni teklifler aldığını, İstanbul’da yeni projeler için arsa arayışında olduğunu belirten Ferhat Bakgör, “Bursa’da 59 bin metrekarelik arazide gerçekleştireceğimiz Bursa Prestij Modern projesi, 13 bloktan oluşuyor. Lansmanı Kasım ayında gerçekleştireceğimiz projede 918 konut ve 40 iş yeri yer alacak. 13 bloktan oluşan projeyi 2015’te tamamlamayı planlıyoruz. Çanakkale’de ise bir öğrenci apartına başlayacağız. Boğaziçi isimli projemiz 13 dönüm arazi üzerinde 4 blokta 140 daireden oluşuyor. Bu arada BakYapı’nın Sakarya ve Bursa’daki şantiyelerinde Çamlıca Apart Evleri ve Fulyapark projelerinde de teslimlere başlandı.
Yorumlara Git

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor

İstanbul’da sıradan bir gün: 2 metrobüs 1 otobüs kazası!