AKİT MENÜ

Gündem

Filistin Yeşilay’ı kuruluyor

İmza töreninin ardından, Prof. Dr. M. İhsan Karaman ve Dr. Basim Naim karşılıklı olarak birbirlerine bir lale ebrulu tablo ile Filistin kefiyesi hediye ettiler.

2013-01-25 22:27:45

İSTİHBARAT SEREVİSİ
Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin, yeni dönemde gerçekleştirmeyi vadettiği uluslararası açılım ve diğer ülkelere model STK olma hedefinde çok önemli bir adım atıldı. Filistin ile Türkiye arasında Filistin Yeşilay’ı kurulması konusunda bir prensip anlaşması imzalandı.
Ülkemizde bulunan Filistin Gazze Hükümeti Eski Sağlık Bakanı Dr. Basim Naim, beraberindeki heyetle Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman’ı ziyaret etti. Sepetçiler Kasrı/Yeşilay Kültür Merkezi’ndeki ziyarette Genel Başkan Yardımcıları Dr. Kerem Kınık ve Dr. M. Akif Seylan da bulundu.
Konuk Bakan Dr. Basim Naim, Yeşilay’ın misyon ve vizyonundan çok etkilendiklerini ve ülkelerinde de gençliğin bağımlılık tehdidi altında olduğunu ifade etti.
Genel Başkan Karaman, Filistin Yeşilay’ı kurulması konusunda bir prensip anlaşması imzalamayı teklif etti. Heyetin bu teklifi büyük bir heyecanla kabul etmesinin ardından, bizzat Prof. Dr. M. İhsan Karaman ve Dr. Basim Naim tarafından İngilizce ve Arapça olarak elle yazılan tarihi anlaşma metni taraflarca imzalandı.

Yorumlara Git

Aselsan’ın ürettiği yerli telefonun önünü kesen Türk bakın kimmiş! Şu an hak ettiği yerde

“Bu utancı kaldır, kaldırabilirsen…” Cihat Yaycı Paşa’dan Yunan hadsizliğine sert tepki

Ali Koç da mı, "Yaşa Portekiz"ci! Fenerbahçe taraftarı çileden çıktı: Bu rezilliğe son verin

Türkiye, İsrail’le ticarete devam ediyor mu? DMM'den net açıklama geldi

AK Parti son dakika olarak duyurdu! 3 isim görevden affını istedi