AKİT MENÜ

Ekonomi

Dijital dönüşüm liderliğimiz sürecek

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı görevini Serpil Timuray’dan devralan Gökhan Öğüt, şirket olarak Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik yaptıklarını ve bundan sonra da bunu yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

2013-10-11 19:41:37
EKONOMİ SERVİSİ-  2009 yılından bu yana yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, ekibinin yeni dönem stratejileri hakkında detayları paylaştı.
Vodafone Türkiye’de 2011 yılı itibariyle Bireysel İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Öğüt, yeni görevinde Vodafone Türkiye olarak aynı hızda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Öğüt, yeni dönem vizyonu çerçevesinde yapacaklarına ilişkin ise şunları kaydetti: “Bize göre Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik ediyoruz, bunu yapmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla odak segmentlerde de dijital dönüşümü destekleyeceğiz. Bireysel dijital segmentleri büyüteceğiz, kurumlara dijital dünyanın kapısını açacağız. Teknoloji ve altyapımızda, insan kaynaklarımızda, sosyal iş modellerimizde yatırımlarımıza devam edeceğiz.”
4G’YE KARŞI DEĞİLİZ AMA ABONE
VE OPERATÖRLER HAZIR OLMALI
4G ile ilgili bir soruya da Öğüt, 4G’nin Türkiye’de kullanılabilir hale gelmesi için öncelikle abonelerin ve operatörlerin buna hazır olması gerektiğini dile getirerek, bunun 4G’ye karşı oldukları anlamına gelmediğini söyledi. Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Ekim 2009’da başlayan Öğüt, 2011 yılı itibariyle Bireysel İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Öğüt, 2001-2008 yılları arasında Danone Grubu bünyesinde Türkiye ve Fransa genel merkez ofislerinde çeşitli yerel ve global görevler üstlendi, 2008-2009 arasında da Nutricia Medikal Beslenme Şirketi’nin Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 1995 ile 2000 yılları arasında ABD ve Türkiye’de Procter & Gamble bünyesinde pazarlama kariyeri yaptı. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Gökhan Öğüt, 2003-2005 yıllarında Chicago’da Illinois Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını tamamladı.
TİMURAY YENİ
GÖREVİNE 1 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Serpil Timuray’ın 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atanmasının ardından Timuray, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığını Gökhan Öğüt’e devretti.
Yorumlara Git

Dört gözle bakın kimleri bekliyor! Skandal iddia ortalığı ayağa kaldıracak! Ego'ların savaşı başladı mı?

Yaşı: 10 suçu: Filistin bayrağı taşımak! Alman polisinden utanç verici kovalama

Türkiye'den ABD'ye bomba talep! İki sayfalık listede bakın neler var

Boş yapma Nasrallah! Kurusıkı tehditleriniz artık kimseyi korkutmuyor

İstanbul’da sıradan bir gün: 2 metrobüs 1 otobüs kazası!