AKİT MENÜ

Ekonomi

KIPTAS, Vaditepe Bahçesehir projesini tanıttı

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de inşasına başladığı 4.000 konutluk “Vaditepe Bahçeşehir” projesi dün düzenlenen basın toplantısında lanse edildi. Projenin basın toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

2013-10-23 20:55:40
EKONOMİ SERVİSİ
Hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkat çeken inşaat sektörünün lider ismi KİPTAŞ,  Bahçeşehir’de 4.000 konutluk dev projesini tanıttı. “Vaditepe” markasıyla lanse edilen proje, basın toplantısı sonrasında yoğun ilgiyle satışa sunuldu. 18 yılda 63 bin konutun teslimini tamamlayan KİPTAŞ’ın; Başakşehir, The İstanbul Veliefendi, Nish Adalar, Fuaye Süreyyapaşa, Sular Vadisi, Yeşil Vadi Konakları, Finanskent, Maltepe Konutları, Metrokent gibi bir çok markalı konut projesinde de imzası bulunuyor.
“VADİTEPE HALKIMIZA
FAYDA SAĞLAYAN
MODERN BİR PROJEDİR”
KİPTAŞ’ın bugüne dek inşa ettiği başarılı projelere dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, “Bizim görevimiz, halkımızın mutluluğunu sağlamaktadır. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz her projede maksimum faydayı sağlamayı amaçlarız” dedi. Kuruluş amacı itibariyle KİPTAŞ’ın da 18 yıldır bu amaca hizmet ettiğini ifade eden Topbaş, “Nitekim 63 bin konuttaki başarısı da bunun sembolüdür. Vaditepe projemiz de İstanbul’a ve Bahçeşehir’e değer kazandıran, halkımıza fayda sağlayan modern bir projedir” diye konuştu.
Bahçeşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise 4 bin konuttan oluşan böylesine büyük ve modern bir projenin Bahçeşehir’de inşa edilmesinden büyük gurur duyduklarını dile getirerek “İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’e böyle nitelikli bir projenin KİPTAŞ imzasıyla inşa edilmesi bölgeye önemli ölçüde değer kazandırıyor.” dedi.
“3 SAATTE 750 DAİRE SATILDI”
KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım da “Vaditepe projesiyle Bahçeşehir’de 4 bin konutluk dev bir projeye imza attıklarını belirterek “Bünyesinde bulunan farklı konseptlerdeki konutlarıyla, peyzajıyla, sosyal donatılarıyla ve konumuyla fark oluşturan özel bir proje hayata geçiriyoruz. Bölgeye büyük değer kazandıracağını düşündüğüm Vaditepe projemize şimdiden yoğun ilgi alıyoruz. Lansman sonrasında başlayan satışlarda ilk 3 saatte 750 dairenin satışını gerçekleştirdik” dedi.
MİMARİ KONSEPTİYLE ÖNE ÇIKIYOR
Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir’in, göl manzarasına en hakim noktası üzerinde konumlandırılan Vaditepe, 1+1’den 5+2’ye kadar çeşitli tiplerde daireler yer alıyor. Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı projede, inşa çalışmaları hızla başladı. TEM Otoyolu’na 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe’de fiyatlar  250.400 TL’den (2+1)  başlıyor.

Metrobüs hattına metro gerekiyor

KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen Vaditepe Projesi tanıtım toplantısında, basın mensuplarının sorularını cevaplandıran  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüslerin kaldırılacağına yönelik iddialarla ilgili, “Metrobüsün bulunduğu hatta artık bir metro gerekiyor. Bu yoğunluğu otobüslerle taşımanız mümkün değil. Metrobüsü kaldırmadan da alttan metro çalışması yapılacak” dedi.
Marmaray’da sinyalizasyon işlemi tamamlanmadığı için olumsuzlukların yaşanacağı iddiası sorulan Topbaş, Marmaray’da test sürüşlerinin birkaç aydır yapıldığını ve açılış anına kadar devam edeceğini bildirdi.

Yorumlara Git

Canlı yayında ilginç sesler! Bünyamin Gezer taklit etti sunucu gülmekten yarıldı

Asgari ücret ne kadar olacak? Tüm veriler o rakama işaret ediyor! İşte masadaki rakamlar

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı

İki kat eleştiri! Zam yapılırsa şaşırmayız: O yıldız gündem oldu: Maça damga vurdu...

Benfica'da oynayan Kerem ve Orkun'un 'helal kesim' hassasiyeti