AKİT MENÜ

Ekonomi

iş Dünyası ‘Sivil Anayasa’ istiyor

10. yılını kutlayan ve 7. Olağan Genel Kurulu’nu yapan İş Dünyası Gelişim Derneği, sivil anayasa çağrısında bulundu. Siyasilerin de katıldığı toplantıda konuşan İŞGED Başkanı Çetin Ekincioğlu, “Sivil bir Anayasanın elbirliğiyle çıkarılmasını istiyoruz” dedi

2013-10-27 02:58:41
EKONOMİ SERVİSİ - Meclis Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun uzun süredir üzerinde çalıştığı ve şimdiye kadar ancak 60 maddesinde tam uzlaşma sağlanan sivil anayasa, iş dünyasının gündeminden düşmüyor. Güçlü bir Türkiye için toplumun büyük umut bağladığı sivil Anayasa çalışmasa beklentisi sürüyor. 10. yılını kutlayan İş Dünyası Gelişim Derneği, dün İstanbul Güneşli’deki Retaj Royal Otel’de 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

EKİNCİOĞLU: İLKEMİZ ORTAK GAYRET VE ORTAK PAYLAŞIM

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fethullah Erbaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve diğer siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Başkanı Çetin Ekincioğlu, “Sivil bir Anayasanın elbirliğiyle çıkarılmasını istiyoruz” diye konuştu. TOSKON bünyesinde faaliyet gösteren İŞGED’in çalışmaları hakkında bilgi veren Ekincioğlu, birlik ve beraberlikten ödün vermeden Türkiye’yi içte ve dışta temsil etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve ortak gayret ve paylaşım ilkesiyle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Yorumlara Git

Bu besini gündüz tüketenler yaşadı! İlginç keşif bir anda gündem oldu

Canlı yayında ilginç sesler! Bünyamin Gezer taklit etti sunucu gülmekten yarıldı

Asgari ücret ne kadar olacak? Tüm veriler o rakama işaret ediyor! İşte masadaki rakamlar

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı

İki kat eleştiri! Zam yapılırsa şaşırmayız: O yıldız gündem oldu: Maça damga vurdu...