AKİT MENÜ

Gündem

Aşağılık müptezel! Levent Üzümcü, ölen imamla dalga geçti

Kuytu köşe tiyatrocusu Levent Üzümcü, ağacın altında kalarak yaşamını yitiren imam Ramazan Akbaş’ın ölümüyle açık açık dalga geçti.

2019-03-23 12:43:18

Sözde tiyatrocu, özde provokatör Levent Üzümcü, bozuk zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi. İslam düşmanlığını gizlemeden açıkça kinini kusan Üzümcü, Denizli’de ağacın altında kalarak can veren imam Ramazan Akbaş ile dalga geçti.

Skandal tweet

Üzümcü, kendi kestiği ağacın altında kalarak can veren Akbaş ile ilgili haberi paylaşarak, “Ah be Ramazan... bi imam kolay mı yetişiyor...” notunu düştü.

Hem İslam düşmanı, hem Gezi’ci!

Daha önce Twitter hesabından, İslam’a dil uzatan Üzümcü, “Aranda 1600 yıl fark olan bir adamla aynı zaman diliminde yaşamanın zorluğuna ilaç olur mu demokrasi?” mesajını paylaşmıştı.

Gezi Parkı ayaklanması sırasında da provokasyon yapmaya devam eden Üzümcü, halkı sokağa çağırarak eylemlere davet etmişti. Gezi’yi örgütleyen ve geniş kitlelere yayılması için çok çaba harcayan isimlerden biriydi. Olaylar sırasında sosyal medyadan yaptığı çağrılar gittikçe öfkeli mesajlara dönüştü. Son olarak Hükümete ve Ak Partililere dönük ağır hakaretler içeren sözleriyle hatırlanan Üzümcü için de çok sayıda soruşturma açıldı.

Yorumlara Git

20 Eylül 1238: Mahmûd B. Ahmed Nâsîrî'nin vefatı (Alim)

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de