AKİT MENÜ

Ekonomi

Müezzinoglu: Yunanistan'ın 7 bin işsiz doktoruna iş verebiliriz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2002 yılından itibaren, Yunanistan'ın başardıklarını katlamalı olarak başarmaya başlayan bir Türkiye olduğunu belirterek, "Yunanistan veya Avrupa artık, 'Türkiye bunu nasıl başardı?' diye kendisine sormaya başladı. Bugünkü medyaya yansıyan haber (Yunanistan'ın) 7 bin doktoru yurt dışında iş arıyor. Benim de onlara ihtiyacım var. Yunanistan'ın 7 bin doktoruna kapılarımız açık. Onları bu ülkeye, birikimleriyle bu millete hizmet etmeye davet ediyorum" dedi.

2013-10-28 08:15:15
İSTANBUL -  Müezzinoğlu, il Özel idaresi tarafından yapılacak Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Son 10 yılda, "rüyada görülse inanılmayacak" başarıları gerçekleştiren bir millet olduklarını ifade eden Müezzinoğlu, Türk milletinin bu tür birçok başarıya imza atmış bir millet olduğunu dile getirdi.

Müezzinoğlu, 1994 yılında Küçükçekmece'de ilçe başkanı olarak göreve başladığını hatırlatarak, şöyle devam etti: "Bu, Küçükçekmece'nin zenginliklerinin ne şekilde heba edildiğini vatandaşlarımızla paylaşırken iki tane örnek gösteriyorum. Birincisi, 'Yan taraftaki Avcılar'a bir bakın. Avcılar'ın başardığını, Küçükçekmece niye başaramıyor?' diyorduk. Ülkemiz adına da Yunanistan'ı örnek gösteriyorduk. Çok şükür ki, 2002 yılından itibaren, evet Yunanistan'ın başardıklarını katlamalı olarak başarmaya başlayan bir Türkiye var. Yunanistan veya Avrupa artık, 'Türkiye bunu nasıl başardı?' diye kendisine sormaya başladı. Bugünkü medyaya yansıyan haber, (Yunanistan'ın) 7 bin doktoru yurt dışında iş arıyor. Benim de onlara ihtiyacım var. Yunanistan'ın 7 bin doktoruna kapılarımız açık. Onları bu ülkeye, birikimleriyle bu millete hizmet etmeye davet ediyorum."
Yorumlara Git

Bu besini gündüz tüketenler yaşadı! İlginç keşif bir anda gündem oldu

Canlı yayında ilginç sesler! Bünyamin Gezer taklit etti sunucu gülmekten yarıldı

Asgari ücret ne kadar olacak? Tüm veriler o rakama işaret ediyor! İşte masadaki rakamlar

Narin Güran cinayeti soruşturmasında flaş gelişme! Tavşantepe Köyü’nde ortalık ayağa kalktı

İki kat eleştiri! Zam yapılırsa şaşırmayız: O yıldız gündem oldu: Maça damga vurdu...