AKİT MENÜ

Medya

Akit'in haberi Arap medyasının gündemini salladı!

Anka Neferler hacker grubunun siber operasyonunu duyurduğumuz özel haberimiz Mısır başta olmak üzere Arap medyasında gündemi salladı.

2019-04-02 01:49:47

 yeniakit.com.tr 

Geçtiğimiz hafta ANKA Neferler'in ABD askerlerinin kişisel ve görev bilgileri ile beraber, Mısır üniversitelerinin sunucularına sızdığını duyurduğumuz haber, Arap medyasında gündem oldu. Akit'i kaynak olarak gösteren başta Mısır olmak üzere Arap medyası, Mısır sunucularına sızıldığını ve ABD askerlerinin kişisel bilgilerine ulaşıldığı belirtildi. Mısırlı akademisyenlerinin bilgilerine ulaşan Türk hackerların darbeci Sisi'yi protesto etmek için e-posta gönderdiği ifade edildi.

Türk hackerlar akıllarını aldı

Akit'in duyurduğu haberde, Darbeci Abdülfettah es-Sisi'nin masum Müslümanların idamlarına tepki için siber operasyon düzenleyen ANKA Neferler hacker grubu, Kahire Alman Üniversitesi'nin sunucularına sızmıştı. Paneldeki verileri ele geçiren Türk hackerlar, sunucudan öğrencilere ve akademisyenlere e-posta atarak tepkilerini dile getirmişti. Ayrıca Türkiye'yi S-400, F-35 ve terör örgütü YPG/PKK üzerinden tehdit eden ABD'ye sanal alemde dersini veren Türk hackerlar, ABD'li askerlerin kişisel bilgilerine ve önemli askeri dökümanlara ulaşmıştı.

İşte Arap medyasında yayınlanan haberlerden bazıları:

 

Yorumlara Git

Gerilim büyüyor! Ürdün ve Mısır da savaşa girebilir

Araç sahipleri dikkat! Zam geliyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!